16 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeSzabadidőBulvárHarry herceg szembe köpi anyja emlékét

Harry herceg szembe köpi anyja emlékét

A jelek szerint a sussexi hercegnek fontosabb a Netflix-től kapott pénz, mint az, hogy ne legyen show-elem az anyja halálához vezető átverés.

Hosszas nyomozást követően idén tavasszal bebizonyosodott, hogy 1995-ben Martin Bashir hazugságokkal vette rá Dianát a Panorama interjúra, ez pedig olyan láncreakciót indított el, ami a hercegnő halálához vezetett.

A fejlemények tükrében Vilmos herceg felszólította a BBC-t, hogy soha többé ne adják le az interjút, és más tévétársaságnak se adják oda a felvételt. Harry pedig kijelentette, hogy a mohó és kapzsi emberek ölték meg az anyját ezzel az átveréssel.

Ehhez képest most Harry nincs ilyen harcos, megmondós kedvében, miközben kiderült, hogy a Netflix leforgatta a saját verzióját a Panorama interjúból A korona című sorozatuk következő évadához. Az pedig aligha lesz benne, hogy Bashir és stábja átverték a hercegnőt, csupán arra kell az interjújelenet, hogy ismét a királyi családot üthessék. Az előző, negyedik évad is csak erről szólt, hogy mindenki megszállottan Diana életét akarta tönkretenni, és a legkevésbé sem törődtek a történelmi hűséggel. Miközben az első két évad szinte még dokumentumfilmnek is beillett volna, II. Erzsébet, Fülöp herceg és Vilmosék is nagy rajongói voltak. Aztán egyre több fikció került be, és egyre inkább monarchia ellenes lett.

A királyi család rajongói már előre félnek tőle, hogy miként fogja a Netflix megint beletörölni a lábát az uralkodóba, Károlyba és Fülöpbe. Harry-t pedig, aki 150 millió dolláros szerződést kötött a Netflix-szel, ez a legkevésbé sem zavarja. Ahogy az sem, hogy show-elem lesz az anyja halálához vezető átverésből.

Az angolok közül sokan azt várják tőle és Meghantól, hogy a fejlemények fényében bontsák fel a szerződésüket a streaming szolgáltatóval, hiszen jelenleg azoktól kapnak pénzt, akik Diana szenvedéseiből és halálából csinálnak nézettséget.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

(Fotó: Northfoto)

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work