14.8 C
Budapest
2024. május. 20. hétfő
HomeSzabadidőBulvárHarry herceg csúnyán átverte Erzsébet királynőt

Harry herceg csúnyán átverte Erzsébet királynőt

Harrynek nem kell a szomszédba mennie, ha humorról van szó, de azt senki nem gondolta volna, hogy a brit uralkodóház feje is kerülhet a herceg célkeresztjébe.

Nyilvánosan tette nevetség tárgyává nagymamáját a sussexi herceg és erre most Bryan Kozlowski Long Live the Queen! 13 Rules for Living from Britain’s Longest Reigning Monarch című könyvből derült fény

– számolt be a Marie Claire.

A könyv írójának elmondása szerint, évekkel ezelőtt a királynő unokáit kérte meg, hogy vezessék be a mobiltelefonok varázslatos világába és tanítsák meg neki, hogyan írhat sms-t, hogy tartani tudja a családdal a kapcsolatot.

A hercegnek több se kellett, amint a nagymamája nem figyelt, egy felettébb vicces hangposta üzenetet mondott fel a királynő telefonjára.

Hé, mizu? Itt Liz! Sajnálom, de most nem a trónon ülök. Ha Fülöpöt keresed, nyomd meg az egyest, Károlyt a kettesen éred el, ha pedig a corgikkal beszélnél, a hármas melléket használd.

Azt nem tudni, hogy II. Erzsébet mikor észlelte a csínyt, illetve azt sem, hogyan reagált rá, de ezt az üzenetet, mi is szívesen meghallgatnánk!

hirado

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem