4 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Három szó mentette meg az öngyilkosságtól

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A férfi épp le akart ugrani a hídról, amikor egy fiú megszólította. Azóta minden oké, és megmentőjéről nevezi el a gyerekét.

Három szó mentette meg az öngyilkosságtól
Jamie Harrington az utóbbi hónapokban egyértelműen Írország hősévé vált. A srác története augusztus 3-án került fel a Humans of Dublin Facebook-oldalra, amelynek követői azóta több százezer like-kal jelezték, hogy ez a sztori nagyon-nagyon rendben van.

 A fiú üdítőt akart vásárolni magának, amikor meglátott egy 30-as éveiben járó férfit a hídnál, eléggé kétségbeesett ábrázattal.

„Megálltam és megkérdeztem, jól érzi-e magát; de már a tekintetéből láttam, hogy nem. Semmit nem válaszolt, de észrevettem a könnyeket a szemében” – olvasható a bejegyzésben. Jamie kérésére leültek a lépcsőre, majd 45 percig beszélgettek a fickó életéről.

A férfi utána egyedül szeretett volna maradni, de Jamie nem mert elmozdulni mellőle, mondván, nem tudna nyugodtan aludni, ha ilyen állapotban magára hagyná. Így végül kihívta a mentőket és a srác nem vetette le magát a hídról.

Még akkor számot cseréltek, majd pedig három hónap múlva jött egy SMS a férfitól, amelyben megírta: rendbejött a kapcsolata a feleségével, és gyermeket várnak, a kicsi pedig a Jamie nevet kapja majd. A fickó azóta elmondta neki, hogy már épp ugrani készült, de visszatartotta az a három szó, ami akkor és ott elhangzott:

„Jól érzi magát?”

Ha úgy érzed, másoknak is segíthet ez a történet, ne felejtsd el megosztani!

Forrás: tudnondkell

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Magyarországra nem vonatkozik az EU-s kőolajársapka

Magyarország mentességet kapott a kőolaj árkorlátjára. Az Európai Tanács pénteki döntése szerint plafont határoznak meg az orosz kőolaj...

Ma este két romatikus film, Richard Gere és Kevin Kostner főszerepléseivel: Micsoda nő!; Üzenet a palackban; – videók

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Mi történhetett a Hajógyári szigeten? A Dunából emelték ki a diszkóból kidobott fiatal holttestét, és itt még nincs vége a történetnek…

Éppen tizenegy éve annak, hogy a Hajógyári-szigetnél a Dunában megtalálták H. Géza holttestét. A fiatalember haláláért a rendőrség...

Elon Musk kitálalt a Twitter belső titkairól: így zsonglőrködött a politikai pártok között a korábbi vezetés

A Twitterhez az előző vezetés idején mindkét politikai oldal rendelkezett eléréssel, de vállalat alkalmazottai túlnyomóan az egyik oldalhoz...