2.3 C
Budapest
2023. március. 23. csütörtök

Három sírkövet tett a háza elé, az egész utca háborog

Dátum:

Megosztás:

Hatalmas botrányt okozott a Halloweenra készített dekoráció. Rendkívül felelőtlennek kell lenni valakinek ahhoz, hogy ilyet tegyen.

Három sírkövet tett az új tulaj háza elé halloweeni dekoráció gyanánt, de az üzenet, ami benne rejlett az sokkolta a szomszédokat, mindenki felháborodott azon, hogy lehet ilyenre képes valaki.

Az amerikai Michigan államban található ház előtt kiállított három sírkövön a következő felirat állt: Segítsetek rajtunk!

Ez önmagában még nem lenne annyira felháborító, hiszen tudható, hogy az amerikaiak szeretik extrém dekorációkkal borzolni a kedélyeket, annak fényében azonban, ami ebben a házban történt ez felettébb undorító dolog volt.

2003 januárjában ugyanis ebben a házban borzalmas gyilkosság történt. A 17 éves Jon Siesling egy baseball ütővel először megölte az anyját Sharont, majd két húgával a 15 éves Katelinnel és a hatéves Leah-val is végzett.

Most 18 évvel a tragédia után pedig az új tulajdonos halloweeni dekoráció címszó alatt az ő sírkövüket állította ki a ház előtt, sőt a nagyobb hatás elérése érdekében még piros kézlenyomatokat is tett az ablakra, hogy azt is megmutassa, hogyan szenvedtek az áldozatok. A helyieket mélységesen felháborította az eset, azonnal jelentették a gyalázatos dekoráció hírét a rendőrségen , akik eltávolíttatták a tulajjal a sírköveket.

 

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

 

Mint kiderült az új tulajdonos egy Amanda nevű nő, aki még személyesen is ismerte a családot. Ő a következőket mondta tettéről:

„Tudom, hogy néhány ember kiakadt ezen és azt mondja, hogy jézusom hogy lehet ilyet tenni, de higgyék el nekem sem könnyű mindenki tudja mi történt ebben a házban. Ez az én módszerem volt arra, hogy elmondjam, hogy emberek hagyjátok abba az üvöltést, ha elhajtotok előttem, mi is tudjuk mi történt itt, de szeretnénk tovább élni az életünket. Ez akkora kérés?„

A megdöbbentő esetről a Mirror számolt be.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Hirmagazin.eu, képünk illusztráció

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hegyek között – amerikai romantikus dráma – videó

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig...

Esti torna – videó

Mozogj többet, élj tovább! Esti torna - videó Hirmagazin.eu

Esti mese – videó

Jó éjszakét gyerekek! Esti Mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja - népmese Hirmagazin.eu

Közel a harmadik világháború (reméljük nem lesz (szerk..)): amerikai bombázókat fogtak az orosz határon..

"2023. március 20-án a Nyugati Katonai Körzet légvédelmi erőinek szolgálatban lévő radarjai két, az Orosz Föderáció államhatárának irányába...