3.4 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Három helyszín, három ügy. Lopás miatt keresi a rendőrség őket! (Olvasd el és nézd meg a videókat!)

Dátum:

Megosztás:

Pólókat loptak, Budapest, józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához. (2018. 05. 05., szo – 19:13, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01080/1763/2018. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi és nő 2018. április 29-én 16 óra 50 perckor pólókat lopott el egy Budapest VIII., Kerepesi úti üzletből.

Az elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható elkövetőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kerékpárt lopott, a Budapest, terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához. (2018. 05. 05., szo – 19:03, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/925/2018. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi 2018. május 4-én 20 óra 55 perckor egy Budapest VI., Nagymező utcai kerékpártárolóból ellopott egy kerékpárt.

Az elkövetőről felvételek készültek. A férfi erős testalkatú, körülbelül 180 centiméter magas, az elkövetéskor világoskék farmeringet, sötétkék farmernadrágot és fehér cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításához, akik a gyanú szerint a város egyik bevásárlóközpontjában, egy próbabábun hagyott karórát loptak el. (2018. 05. 05., szo – 11:53, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/1570/2018. bűnügyi számon, lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A feljelentés szerint az elkövetők 2018. április 15-én 15 óra 30 perckor az egyik szegedi áruházban eltulajdonították a sértett próbabábun hagyott karóráját.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Szégyen, ahogy kinéz Berki Krisztián sírja: megszólalt az édesanyja

Közel tizenegy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt ferencvárosi otthonában, ám végső nyughelyére még mindig nem került...

EU: „2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak kell lennie”..

Az Európai Unió egy új törvény betartatására készül, amely előírja, hogy 2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak...

Háború a budapesti társasházban: „Ezek szárnyas patkányok”

Valóságos harci állapot van abban a XXII. kerületi társasházban, ahol egy bácsi mindennap eteti ablakából a galambokat, ezzel...

„EZ MAGA A POKOL! egy perc alatt tűnt el!” – Százak keresik a viharban eltűnt 6 éves Gergőt!

Százak keresik már közel egy napja azt a 6 éves autista kisfiút, aki otthonról tűnt el a szélviharban....