20.4 C
Budapest
2022. május. 16. hétfő

Három férfi tűnt el a napokban, rendőreink a lakosság segítségét kérik!

Dátum:

Megosztás:

A családjaiknak nagyon fontos az eltűnt személyek megtalálása, kérünk benneteket, osszátok mega cikket minél többen! CSEH ISTVÁN, ZSIGÓ LÁSZLÓ, PORCZIÓ ROBERT, őket keresik rendőreink!

Kisteleki rendőreink az állampolgárok segítségét kérik egy 43 éves ópusztaszeri férfi megtalálásában.

A Kisteleki Rendőrkapitányság 06060-157/17/2022. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Cseh István eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 43 éves férfi 2022. január 17-én ópusztaszeri otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Cseh István 190 centiméter magas, körülbelül 100 kilogramm, telt testalkatú. Haja barna, rövid, szeme kék. Eltűnésekor kék farmernadrágot és világosszürke kabátot viselt. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi Ópusztaszerről Karcagra utazott. 

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

A 38 éves férfit a rendőreink jelenleg is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság 01070-157/49/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 38 éves Zsigó László eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint Zsigó László 2022. január 18-án 4 óra 50 perc körül egy VII. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A 38 éves férfi orvosi ellátásra szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik.

Zsigó László 150 cm magas, átlagos testalkatú, haja rövid, sötét. Eltűnésekor csíkos pizsama volt rajta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Zsigó László tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Józsefvárosi rendőreink jelenleg is keresik a 36 éves férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01080-157/11/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 36 éves Porczió Róbert eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 36 éves férfi 2022. január 11-én 12 óra körül testvére VIII. kerületi lakásából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

Porczió Róbert 180 cm magas. Eltűnésekor szövetkabát, fekete kapucnis felső és szürke nadrág volt rajta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Porczió Róbert tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

police nyomán

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tragédia: durrdefektet kapott és felborult egy tűzoltóautó Borsodban

Annyira siethettek egy tűzesethez a kazincbarcikai tűzoltók, hogy a konvoj lajtoskocsija durrdefektet kapott és felborult. Személyi sérülés nem...

Észak-Korea – Kim DzsungUn: Nem koronavírus, hanem egy országon átviharzó lázas megbetegedés az, amiben benne vagyunk – A helyi állami sajtó szerint lázas betegekből...

Világsajtó - Letarolja Észak-Koreát a koronavírus: teszt és vakcina nélkül küzdenek a humanitárius katasztrófa ellen Sokáig tagadta Észak-Korea diktátora,...

Az orosz oligarchák paradicsomában van villája Zelenszkijnek, amelyet fedőcégeken keresztül birtokol – Szólj hozzá!

A több mint 400 négyzetméteres villa mindössze 400 méterre fekszik a tengerparttól. Volodimir Zelenszkij vagyonát egyes források egymilliárd dollárra...