-4.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Hányadikán születtél? Vigyázz, elárulja a karakteredet!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 21 194854

A numerológia kilenc csoportba sorolja a nőket születésük napja alapján. Ebből a hölgyek megtudhatják, melyik nőtípusba tartoznak, az urak pedig azt, hogy milyen nő illik hozzájuk. Ehhez csak azt kell tudni, hányadikán született az érintett nő. Nézzük, milyen típusok vannak!

1. Mindenki, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született. Az irányító nő, a kapcsolatban ő hordja a nadrágot. Egészséges önbizalom, meleg kisugárzás jellemzi. Tudtával, tudtán kívül mindig az érdeklődés középpontjában van. Határozott fellépésével mindkét nem képviselőit elbűvöli. Nehezen barátkozik, a nők legtöbbször riválisként tekintenek rá.

2. Mindenki, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született. A segítő nő, kapcsolatban párja biztos támasza. Nem kezdeményező típus, gondot okoz számára az önálló véleményalkotás. Szívesen és jól alkalmazkodik. Tökéletes háttérmunkás. Soha nem tolja magát az előtérbe, de mindig ott van, ha valakinek segítségre, támogatásra van szüksége.

3. Mindenki, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született. A szórakoztató nő, könnyed, vidám, optimista. Vele vidám az élet. Mindenben megleli a jót. Aktív társasági ember. Szívesen hívják, és szívesen is megy társaságba. Eredendően színpadra termett. Mindig a tudásra, az új ismeretek megszerzésére törekszik, de hajlamos a felszínességre.

4. Mindenki, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született. Az erős nő, mind fizikai, mind szellemi, mind lelki szempontból. Mindenért meg akar dolgozni. Mindent nehézzé tesz. Nem létezik számára királyi út. Gyakorlatias, éles eszű. Fáradhatatlan, de nem fogadja el saját korlátait, ezért gyakran túlvállalja magát. Nehezen kezd párkapcsolatba, és nem érzi jól magát benne.

5. Mindenki, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született. A szerencsés nő, aki, ha nehéz, kilátástalan helyzetbe kerül, akkor mindig előkerül valaki, aki megmenti. Nagy kanállal eszi az életet. Hajlamos a túlzásokra. Mindenből sokat akar. Az élete soha nem unalmas. Körötte mindig történik valami. Nagy a szabadságigénye, nem lehet korlátok közé szorítani.

6. Mindenki, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született. A végzet asszonya! Az a típusú nő, akit minden férfi szeretne meghódítani, de csak keveseknek sikerül. Nemcsak szeretőnek, de feleségnek is kiváló. Kedveli a luxust, az eleganciát. Törekszik a harmonikus kapcsolatokra, de nem törekszik a monogámiára. Vonzza az új, a különleges, a más. Felhőtlenül tud örülni a szépnek, a jónak.

7. Mindenki, aki 7-én, 16-én vagy 25-én született. A megbízható nő, jellemzője a stabilitás, a szilárdság, a következetesség. Elvállalja a legnehezebb feladatokat is. Lelkiismeretes, türelmes. Szabályok szerint éli az életét. Kiegyensúlyozottsága jó hatással van a környezetére. Kritikus helyzetben is megőrzi lélekjelenlétét, ezért mindig tud segíteni másoknak.

8. Mindenki, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született. A „tűzrőlpattant” nő! Energikus, életerős, határozott, céltudatos, lendületes. Mind magánéletében, mind munkájában folyamatosan keresi a konfliktusokat. Rendkívül vonzó, izgalmas, szexis! Állandóan teszteli a határait. Célokra van szüksége, különben önpusztítóvá válik.

9. Mindenki, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született. Az együtt érző nő! Idealista, kifinomult. Mindig javítani akar a világon. Érzékeny, gyengéd, segítőkész. Magas mércét állít önmaga és környezete elé. Kevés igazi barátja van, de azok tűzbe mennek érte. Hűséges társ, aki párjától is maximális elkötelezettséget vár el. Az életében minden fekete vagy fehér. A szürke neki nem elég.

Forrás: Napjaink

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright; Igaz történet alapján – A beszállító – videó

Tom Cruise új filmje egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel. Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle...

Előkerült a nő, aki elvette Harry herceg szüzességét egy kocsma mögött – fotók

2001-ben történt az eset, hamar végeztek. Nemrég meg Harry herceg könyve, amely több érdekes, eddig nem hallott történetet tartalmaz,...

Ukrajna legitim katonai célpontnak tekinti Moszkvát..

Ha a háború úgy alakul Kijev egy percig sem fog hezitálni, hogy tűz alá vegye az orosz fővárost. Legitim...