20.8 C
Budapest
2022. május. 19. csütörtök

Hány extra pihenőnapunk lesz 2017-ben?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Idén nem ju­tott sok be­lő­lük. De talán majd jö­vőre…?

2016-ban nem sok hosszú hétvége jutott a dolgozóknak, sok ünnep esett eleve hétvégére.

Jövőre viszont egy hivatalos ünneppel biztosan több lesz, és hosszú hétvégéből is több jut. Három háromnapos és kettő négynapos hosszú hétvégénk lesz 2017-ben.

Az első állami ünnep, március 15-e szerdára esik, így ott nem lesz hosszú hétvége, viszont legalább kapunk egy plusz pihenőnapot. Ráadásul épp a szerdát, ami a hét közepe. Sokak számára az egyik legnehezebb nap, hiszen még annyi hátravan a munkanapokból, mint amennyi már eltelt.

Hány extra pihenőnapunk lesz 2017-ben?

Hivatalosan állami ünneppé válik nagypéntek, így a húsvét  négynaposra bővül. Ezzel április 14. és 17. között lesz az év első hosszú hétvégéje. A tavaszi szünet pedig a gyerekeknek hatnapos lesz, április 13-tól 18-ig tart majd. Remélhetőleg tervezhetnek a családok kirándulást, és sem havazásra, sem fagyra nem kell majd készülni locsolkodás helyett.

Nem kell majd sokat várni a következő hosszú hétvégére, május 1. ugyanis hétfőre esik. Rá egy hónapra pedig jön is a pünkösdi hétvége június 3-5 között.

Ezután nagyobb levegőt kell majd venni. Augusztus 20-a ismét kiesik az extra pihenőnapok közül, mivel vasárnapra esik.

Október 23-ával viszont jól járunk jövőre is, ősszel is be lehet iktatni például egy városnézést a háromnapos hétvégére.

Jövő karácsonykor pedig igazán boldogok lehetnek majd a dolgozók. Négy nap jut majd az ünnepekre, december 25-26 hétfőre és keddre esik. Szilveszter és az újév napja sem kell, hogy munkával teljen majd, hiszen 2018 január 1. hétfő lesz majd.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Németország Leopard tankokat ad ajándékba Csehországnak, hogy Csehország tudjon adni régi fegyvereket Ukrajnának.. – Szólj hozzá!

Csehország 15 Leopard 2A4 típusú harckocsit kap Németországtól, és tárgyalásokat kezdett további 50, a legkorszerűbb Leopard-változathoz tartozó 2A7+...

Mariupol végleg elesett, egy ország két évszázados politikának vet véget Putyin

Mariupol védői több hónapos küzdelem után feladták a harcot, így elesett az Azovi-tenger melletti város utolsó bástyája, az...

Időjárás: mutatjuk, mire számíthat ezen a májusi csütörtökön

Az észak felől hazánkba nyomuló hűvösebb légtömeg nyugalomba kerül fölöttünk, így a csütörtök hajnal még a tegnapinál is...

Észak-Korea a járvány szorításában – a büszke országvezetés nem kér külföldi segítséget, és saját szakembereit okolja a krízisért – hanganyagon a szakélrtővel készült interjú.....

A határok hermetikus lezártsága miatt elképzelhető, hogy valóban csak most érte el a koronavírus-járvány Észak-Koreát, ám az oltatlanság...