22.5 C
Budapest
2022. augusztus. 7. vasárnap

Hamis húsz-ezresek jelentek meg Magyarországon

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Jól sikerült, hamis húsz-ezresek bukkantak fel hazánkban. A hamisítványokat 500 forintosokra nyomtatták, ezért tapintásra sem vehető észre a különbség.

A Kaja Tanya Gödöllő vendéglátóhely Facebook-oldalán hívta fel a figyelmet a hamis pénzekre. Az utángyártott húsz-ezresekkel feltehetően egy férfi fizetett, többször is az étteremben.

Tegnap éjjel a kolléganőnk nem vette észre, ma viszont újra megpróbálta elsütni az “úriember”. Miután szólt neki, hogy ez a pénz hamis, kitépte a kezéből és elmenekült.

írja a Kaja Tanya posztjában.

A Ripost elérte a hölgyet, akivel az eset történt, de nem kívánt nyilatkozni, csak annyit mondott, munkáltatója megtette a feljelentést. Az elkövető nagy valószínűséggel gödöllői vagy környékbeli lakos, mivel korábban többször is megfordult a vendéglátóhelyen. Az étterem mindenkit arra kér, járjon nyitott szemmel.

Hamis húsz-ezresek jelentek meg Magyarországon
A felső a hamis húszezres. Fotó: Facebook

A hamis pénz ránézésre egyébként teljesen hasonlít az eredeti bankóhoz, fémcsíkjában viszont nem látható a 20 000 Ft-os felirat, a vízjelben pedig nem Deák Ferenc, hanem Rákóczi Ferenc képe jelenik meg.

Hamis húsz-ezresek jelentek meg Magyarországon 1

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

1000 ágyneműgarnitúra online

Megérett a hálószoba egy kis felújításra? Itt az idő új köntösbe öltöztetni mondjuk az ágyat? A jelenlegi textiliák már...

Izzik a levegő: Kína repülőkkel és hajókkal is átlépte a középvonalat, Tajvanon teljes a harckészültség – Japán aggódik

Újabb kínai harci repülőgépek és hadihajók lépték át péntek reggel a Tajvani-szorosnál húzódó „középvonalat” a sziget védelmi minisztériumának...

Teljesen megőrült? A Warner Bros világsztárja Jézus Krisztus reinkarnációjának nevezte magát, és szexszektát üzemeltetett Izlandon (18+).. – Szólj hozzá!

Ezra Miller az utóbbi időben nemcsak a szerepei, de a botrányai miatt is híressé vált. A színész meglehetősen...

Most már drónvideó is van arról, ahogyan gyilkos bálnák nagy fehér cápát gyilkolnak

Dél-Afrika partjainál vették fel, ahogyan három kardszárnyú delfin becserkészik és megöl egy cápát. Arrafelé meg is fogyatkoztak a...
facebook