1.7 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Dátum:

Megosztás:

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő:

Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban. Elmondása szerint nagyon nehéz gyerekkora volt, az apja alkoholista volt és meghalt egy autóbalesetben, amikor ő mindössze 6 éves volt. Joseph anyja két állásban is dolgozott azért, hogy eltartsa a családot, ezért nem jutott sok ideje a fiúra és öt testvérére. A férfi azt is állította, hogy szülei gyakran küldték más családokhoz.

JOSEPH ÉDESANYJA AZONBAN MÁSHOGY EMLÉKEZETT VISSZA A FIÚ GYERMEKKORÁRA. AZT ELISMERTE, HOGY SZEGÉNYEK VOLTAK ÉS SOKAT KELLETT DOLGOZNIA, DE GYEREKEI SOSEM ÉHEZTEK ÉS NEM KERÜLTEK MÁS CSALÁDOKHOZ SEM, MINT AHOGY AZT A FÉRFI ÁLLÍTOTTA.

A nő elmondása szerint fia átlagon felüli tanuló volt, mindig udvarias volt és nem mutatta gonoszság jelét.

opera pillanatfelvétel 2023 02 06 101631 www.origo.hu
www.origo.hu

Amikor Metheny 18 éves lett, belépett a hadseregbe. Édesanyja szerint Németországban szolgált, a férfi azonban azt állította, hogy Vietnamban harcolt, ahol heroinfüggővé vált.

A legfrissebb hírek itt!

Az Amerikai Egyesült Államok részvétele a vietnami háborúban azonban addigra már véget ért, így egyértelmű, hogy Joseph hazudott.

A DROGFÜGGÉSE VISZONT VALÓS VOLT, AZ ÉDESANYJA AZT MONDTA, HOGY A LEGROSSZABB DOLOG, AMI VALAHA A FIÁVAL TÖRTÉNT, AZ AZ VOLT, HOGY DROGFÜGGŐVÉ VÁLT.

Metheny ironikusan a Tiny, azaz a Kicsi becenevet kapta a 90-es években, mivel magas és túlsúlyos volt. Az idejét főként bárokban és hajléktalantáborokban töltötte.

KÉSŐBB TARGONCAVEZETŐKÉNT DOLGOZOTT, AZ ÍGY KERESETT PÉNZT ALKOHOLRA, HEROINRA ÉS KOKAINRA KÖLTÖTTE.

Nem tudni pontosan, hogy a férfi hány embert ölt meg, azonban a nyomozók szerint 5 és 13 között lehet az áldozatainak a száma.

opera pillanatfelvétel 2023 02 06 102113 www.origo.hu
www.origo.hu

Metheny főként olyan fiatal fehér prostituáltakat választott, akiknek drogproblémáik voltak.

MIELŐTT VÉGZETT A NŐKKEL, BRUTÁLISAN MEGERŐSZAKOLTA ŐKET. A TESTEKET PEDIG ELREJTETTE. A NŐK HÚSOSABB RÉSZEIT AZONBAN MEGTARTOTTA ÉS HŰTŐBEN TARTOTTA, VÉGÜL HAMBURGERT KÉSZÍTETT BELŐLÜK.

Az emberi húst ledarálta, majd sertés- és marhahússal keverve hamburgerpogácsát csinált belőle, majd gyanútlan vásárlóknak adta el egy út menti grillbódéban.

A legfrissebb hírek itt!

Az emberek nem is tudták, hogy mit esznek. A férfi a tárgyalásán azt mondta a hamburgerekről, hogy:

Nagyon finomak voltak. Az emberi test íze nagyon hasonlított a sertéshúséhoz. Senki sem tudja megkülönböztetni.

A férfi 1996 decemberében megkérte egy barátját, hogy segítsen elrejteni egy lány holttestét, akit egy hónappal korábban gyilkolt meg.

opera pillanatfelvétel 2023 02 06 102053 www.origo.hu
www.origo.hu

A barát ahelyett, hogy segített volna Josephnek, értesítette a rendőrséget, akik még aznap letartóztatták és gyilkossággal vádolták meg a férfit. Metheny nem tagadta a tetteit, azokról részletesen beszámolt a rendőröknek.

AZT MONDTA, HOGY AZÉRT GYILKOLT, MERT ÉLVEZTE, FELPÖRGÖTT TŐLE ÉS SZERETTE CSINÁLNI. VALAMINT AZT IS HOZZÁTETTE, HOGY SOSEM FOG BOCSÁNATOT KÉRNI A GYILKOSSÁGOKÉRT.

2000-ben életfogytiglanra ítélték. A börtönben halt meg 2017-ben.

Forrás: DailyStar,All That’s Interesting 

origo.hu

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...

Nászajándék ötletek, kifejezetten a közelgő ünnepek jegyében

A nászajándék ötletek valóban színes spektrumon mozognak, ám ebben az esetben talán épp a bőség zavara lesz az, ami...