-1.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Halálra verték a terroristák a 18 éves osztrák lányt, mert meg akart szökni az ISIS-től!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Két ti­né­dzser egy éve szö­kött meg Bécs­ből, hogy a szír ter­ror­szer­ve­zet­hez csat­la­koz­zon. Az Isz­lám Állam csak ki­ra­katfi­gu­rá­nak hasz­nálta őket, de ami­kor egyi­kük el akart szökni, ha­lálra ver­ték a ter­ro­ris­ták.

Halálra verték a terroristák a 18 éves osztrák lányt, mert meg akart szökni az ISIS-től!

Két bosnyák származású osztrák lány, Samra Kesinovic (bal oldalon) és a nála fiatalabb, akkor 15 éves Sabina Selimovic (jobb oldalon) még 2014 áprilisában szökött meg Bécsből, ahol kiskoruk óta éltek. Később kiderült, Szíriába mentek, hogy csatlakozzanak az Iszlám Állam dzsihádista harcosaihoz, és a szüleiknek csak egy üzenetet hagytak hátra, hogy ne keressék őket,
“elmentek Allahot szolgálni, és meghalni érte.“

Számos osztrák lap most arról számol be, hogy meg nem erősített információk szerint az egyik lányt, a 18 éves Samrát az iszlám terroristák halálra verték, amikor megtudták, hogy meg akar szökni az Iszlám Állam szír központjából, Rakkából.

A DailyMail információi szerint mindkét fiatal lányt kirakatfiguraként használta toborzásra az Iszlám Állam, de a férjük engedélye nélkül nem nagyon csinálhattak semmi mást. Korábban az is felmerült, hogy terhesek lettek, de ezt az egyikük állítólag egy SMS-ben tagadta.

Az egyik osztrák lap egy tunéziai nővel beszélt, aki korábban együtt élt a lányokkal, ő szerencsésen el tudott menekülni Szíriából és akkor még épségben látta mindkettejüket. Az ENSZ Terrorizmus Elleni Bizottságának egyik magas rangú izraeli szakértője korábban azt nyilatkozta, hogy információja van arról, hogy valóban mindkét lányt bevették az ISIS-be. David Scharia azt mondta, a lányok közül az egyik a harcokban meghalt Szíriában, a másiknak pedig nyoma veszett. Most úgy tűnik, hogy már mindketten meghaltak Szíriában.

Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...