7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóHalálra késeltek az éjjel egy fiatal férfit Tiszaújvárosban..

Halálra késeltek az éjjel egy fiatal férfit Tiszaújvárosban..

Újabb fiatal halt meg késelésben..

Két társaság verekedett össze, amelynek késelés lett a vége /Fotó: Northfoto

Két társaság verekedett össze, amelynek késelés lett a vége /Fotó: Northfoto

Összeverekedett két társaság Tiszaújvárosban péntek este, az összetűzésben egy megszúrt férfi meghalt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

A verekedés során többen szenvedtek szúrt sérüléseket. A halálos áldozat egy 30 éves kesznyéteni férfi, aki a kórházba szállítása után halt bele sérüléseibe.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A rendőrök pár órán belül elfogtak három prügyi férfit – áll a közleményben, amely szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit.

blikk, police

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem