9.4 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóHalálra gázolt a vonat egy nőt Pincehelynél

Halálra gázolt a vonat egy nőt Pincehelynél

Halálra gázolt a Pécs és Budapest közlekedő Intercity egy nőt Pincehely közelében, az érintett szakaszon a vonatközlekedés átmenetileg szünetel

– közölte honlapján a rendőrség.

Azt írták, a vonat csütörtök délután három óra előtt nem sokkal az 1071-es szelvény közelében, a nyílt pályán gázolta el a nőt, aki a helyszínen meghalt.

A Mávinform tájékoztatása szerint

A MECSEK INTERCITY UTASAIT PINCEHELY ÉS TOLNANÉMEDI KÖZÖTT PÓTLÓBUSZOK SZÁLLÍTJÁK

https://www.facebook.com/Mavinform1/posts/3351010441889059

A baleset miatt a Budapest-Dombóvár-Pécs vonalon hosszabb utazási idővel kell számolni. A Keleti pályaudvarról Pécsre tartó Tenkes InterCity utasai a tolnanémedi vasútállomáson leszállnak, a vonatszerelvény kimegy a Mecsek Intercity utasaiért, akik a katasztrófavédelmi munkatársak segítségével átszállnak.

A vonat visszamegy Tolnanémedibe – tették hozzá.

police, origo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work