Home Főhírek Külföld Halálra éheztették az 1 éves kislányt a szülei, hólyagok borították a kis...

Halálra éheztették az 1 éves kislányt a szülei, hólyagok borították a kis testét

0
Képünk illusztráció Fotó: Pixabay

A szülők teljesen elhanyagolták legkisebb gyermeküket. Végül belehalt az éhségbe az egyéves csöppség.

Borzalmas kínokat kellett elszenvednie egy mindössze egy éves csecsemőnek Texasban. A kisgyermek testét kosz borította, és hólyagok keletkeztek a hátán és a fenekén is. Ráadásul az orvosi vizsgálatok szerint csupán 3.7 kilogrammot nyomott. Normális esetben 9 és 11 kiló között kellett volna lennie.

A kislány szüleit, a 22 éves Sage Wrightot és a 24 éves Christian Bishop-Torrence-t pénteken letartóztatták Wichita Fallsban. Ellenük súlyos testi és lelki bántalmazás és gyermekgyilkosság miatt indítottak eljárást.

A kislány súlyosan alultáplált volt. Az édesanyja elmondása szerint, még januárban vette észre gyermeke súlyvesztését, de nem vitte orvoshoz. Június 11-én éppen egy gyorsétterembe készült, amikor észrevette, hogy kislánya levegő után kapkod. Zörgést is halott a légzésében, így felkapta és a barátjával bevitték a kórházba. Ekkor azonban már az orvosok sem tehetek érte semmit, nem sokkal később halottnak nyilvánították.

Wright azt is elmondta a nyomozóknak, hogy nem kötődött olyan jól a babához, mint a másik két gyermekéhez.

„Bár van egy kis esély arra, hogy genetikai vagy anyagcsere-probléma okozhatta a fogyást, a normális újszülöttkori szűrések és a családi előzmények hiánya miatt ez nagyon valószínűtlen. Ha orvosi probléma állt volna fenn, a kislány valószínűleg már hónapok óta fogyott volna, de nem kértek orvosi ellátást” – nyilatkozta az orvosszakértő.

A két szülőt a Wichita megyei börtönben tartják fogva, fejenként 500 ezer dolláros óvadék ellenében a tárgyalásukig – írja a Crime Online.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Exit mobile version
Megszakítás