13.8 C
Budapest
2024. április. 18. csütörtök
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóHalálos tömegkarambol az M7-esen tegnap - videó

Halálos tömegkarambol az M7-esen tegnap – videó

Hatalmas köd volt: több helyszínen, több autós is karambolozott.

A balesetekben egy autóbusz, több kamion és kisteherautó és sok személyautó érintett. A Balaton felé vezető sávokon, Pázmánd közelében, két helyszínen futottak egymásba autók, míg a főváros felé, Velence és Kápolnásnyék között egy több száz méteres szakaszon volt több karambol. 

Bama.hu szemtanúktól tudta meg, hogyan történhetett ennyi baleset. 

Már korán reggel hatalmas volt a köd, és a látási viszonyokat csak tovább rontotta, hogy 6 óra 30 körül Kápolnásnyéken kigyulladt egy tyúktelep, ami több kilométeren keresztül füsttel árasztotta el a pályát. 

Az arra autózók szerint alig lehetett látni valamit. 

2 mentőhelikopter és 16 mentőautó érkezett a 20 sérülthöz. 

Négyen – köztük egy gyerek – súlyosan megsérült, 14 másik ember, köztük is volt egy gyerek, könnyebb sérülések miatt került kórházba. Délután derült ki, 

hogy egy férfi nem élte túl a balesetet. 

A székesfehérvári, a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a péti, a siófoki, a szigetszentmiklósi és a törökbálinti hivatásos, valamint a pázmándi és a mezőfalvai önkéntes tűzoltók, illetve a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesült tagjai is kivonultak a balesetekhez. A műszaki mentés órákig tartott. Az egységek egyebek közt tűzoltódaru segítségével szabadítottak ki egy autót, amely egy kamion alá szorult. A halálos tömegkarambolról felvétel készült, amit a katasztrófavédelem közösségi oldalán tettek közzé. 

Videó

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work