20.3 C
Budapest
2023. szeptember. 29. péntek

Halállistát készített egy 25 éves tanár: több diák neve is szerepelt rajta

Dátum:

Megosztás:

Letartóztatták az Indiana állambeli St. Stanislaus iskola egyik tanárát, miután állítólag azt mondta egy diákjának, hogy készített egy halállistát, amelyen több diák és iskolai dolgozó is szerepel.

Angelica Carrasquillo-Torres állítólag szerdán említette egy ötödikes diáknak, hogy egy úgynevezett „halállistát” készített, amelyre diákok és tanárok neveit is felírta. A diák a tanácsadójának továbbította a hallottakat, elmondása szerint a tanárnője arról beszélt, hogy megöli magát a diákokkal és a személyzettel együtt.

A legfrissebb hírek itt!

A 25 éves tanár az igazgatói irodában beismerte, hogy a diák állításai igazak. A beszélgetés során megnevezett egy konkrét diákot, a listát azonban nem adta át. Ezután az igazgató megkérte őt, hogy hagyja el az iskolát, és ne térjen vissza. A rendőrök még aznap késő délután kivonultak az iskolához, azonban a tanárnőt, aki már addigra elhagyta az iskolát, csak másnap reggel vették őrizetbe. Még folyik a nyomozás, de egyelőre nem emeltek vádat a tanárnő ellen.

A diákok szülei csalódottságukat fejezték ki az ügyben amiatt, hogy az igazgatóság hagyta, hogy a tanár távozzon, és nem hívták azonnal a rendőrséget – írja a Fox.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

How to see the Harvest Moon, the final supermoon of 2023, rise this weekend

The famous Harvest Moon — the final supermoon of 2023 — will be the first full moon of...

Erősemberek: Kontás Csaba élete első világbajnokságán bizonyított

A 14. helyet szerezte meg élete első világbajnokságán az U105 kilogrammban versenyző komáromi erősember, Kontás Csaba. A sportoló...

Szeptember 29. – A Szív világnapja

Tegyen azért, hogy megóvja szíve egészségét! A szívünknek is szüksége van a törődésre és a szeretetre. Ezért ugyanúgy ahogy...

Hizlalnak-e a sós nassolnivalók?

A legtöbb esetben értékes alapanyagokból készülnek a legkedveltebb nasik Budapest, 2023. szeptember 29.  – A sós nassolnivalókat előszeretettel fogyasztják...