28.6 C
Budapest
2022. augusztus. 13. szombat

“Halálba vittem a feleségem” – Rémálommá vált a karácsonyi készülődés: három gyermek maradt félárván..

Dátum:

Megosztás:

Az asztalon már karácsonyi a terítő, de a mécsesek nem az ünnep tiszteletére pislákolnak. A nagycsalád gyászol, a szívek telve fájdalommal, három gyermek maradt félárván, miután az édesanyjuk életét vesztette egy tragikus balesetben múlt pénteken Ercsi közelében.

A Vas megyei Vasváron élő Sándor Levente éppen az unokahúgát fuvarozta haza, amikor a céltól néhány kilométerre lesodródtak a kocsijukkal az útról. A gyerekülésben helyet foglaló hároméves kislány és a biztonsági övvel bekötött sofőr karcolásokkal megúszta, de a hátul ülő felesége kirepült az ablakon. A férfi lelkét szörnyű lelkiismeret-furdalás mardossa, a gyerekeknek pedig valahogy fel kell dolgozniuk a feldolgozhatatlant: az anyukájuk nincs többé.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

– Már besötétedett, és valószínűleg egy kicsit többel is mehettem a kelleténél. Hiába vagyok tapasztalt, rutinos sofőr, és hiába voltak téli gumik az autón, egy kanyarban a nyálkás útról lesodródtunk, elveszítettem az uralmat az autó felett. Egy mélyebb árokba borultunk, a kocsi az oldalán pördült meg egyszer. A párom mögöttem ült hátul, nem volt bekötve. Az üvegen keresztül beverte a fejét egy fába és kiesett – emlékezett vissza a könnyeivel küszködve az autót vezető Levente.

Fotó: Fuszek GáborMarianna a baleset másnapján a kórházban hunyt el. A férje közölte a gyerekekkel, hogy az édesanyjuk nincs többé / Fotó: Fuszek Gábor

– A halálba vittem a párom, ez a legnagyobb büntetés számomra. Aki fogja a kormányt, az felelős mindenért.Nekem semmi bajom nem lett, de bárcsak én haltam volna meg a párom helyett.

Próbáltam beszélni hozzá, de már nem tudtam segíteni rajta. Akkor még bíztam benne, hogy túlélheti, de gyorsan elszállt minden remény – sírta el magát a 46 éves férfi.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A baleset után sokáig küzdöttek a nő életéért, végül a székesfehérvári kórházba szállították, ahol másnap reggel elhunyt. A tragikus sorsú Marianna és férje három gyermekükkel, a 6 éves Noémivel, a 11 éves Rékával és a 13 esztendős Flóriánnal éltek szeretetben. A fiú autista és több mentális betegséggel is küszködik, ezért egy speciális iskolába jár, és az átlagosnál is több figyelmet igényel. A mindössze 35 éves édesanyjuk minden szeretetet, támaszt megadott a gyerekeknek, ő volt a család központja, az ő szerepét most a férjének kell átvennie.

Fotó: Fuszek GáborA családfő vezette a kocsit, ami egy kanyarban megcsúszott és az árokba borult. A fiatal édesanya a férje mögül repült ki / Fotó: Fuszek Gábor

– A kórházban még elbúcsúzhattam tőle, de életem legnehezebb feladata csak ezután következett. A gyerekeket leültettem, majd elmondtam nekik a szörnyű igazságot, hogy az anyukájuk nem jön haza többé. A kocsi jócskán összetört, de még használható. Viszont én biztosan nem vezetem többé – tette hozzá Levente, aki most egy ideig otthon marad a gyerekekkel, de rövidesen muszáj visszamennie dolgozni.

Így segíthet a családon

Vasváron egy jótékonysági sütivásárt rendeznek december 28-án a család számára, de aki anyagilag támogatná őket, az alábbi számlaszámra utalva megteheti:

Raiffeisen Bank: 12094507-01603426-00100005

Számlatulajdonos: Sándor János Levente

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Rendkívüli lépések kellenek, hogy a nyugdíjasok megússzák az őszt: lecsapott a drágulás, a szakértő szerint ezt kellene azonnal megtenni

Rendkívüli, korai nyugdíjemelésre lenne szükség ahhoz, hogy a nyugdíjak megtarthassák vásárlóerejüket - állítja a szakértő. A nyugdíjas-infláció még sosem volt...

Zelenszkij az orosz turisták kitiltását kérte az EU-ból.., de mennyire hiányoznak az oroszok a magyar turizmusból?

Már a háború előtt sem voltak könnyű helyzetben a vendéglátósok, ám idén 30 százalékot drágult a szállodák fenntartása,...

Az egész ország az inárcsi anyukát kereste, a Facebook-on is keresőcsapatokat hoztak létre, aztán váratlan fordulat történt..

Az egész országot megrázta a 49 éves inárcsi édesanya eltűnése. Az asszonyt augusztus elseje óta keresi a rendőrség. Bozsik...

Megrázó képek érkeztek a montenegrói lövöldözésről: 11 embert mészárolt le egy ámokfutó, köztük 4 gyermeket – fotók (18+)

Legalább 11 emberrel, köztük négy gyermekkel végzett egy 34 éves férfi a montenegrói Cetinjében. Most előkerültek a megrázó...
facebook