19.1 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Hála Istennek, Gyuri bácsi és Klárika jól vannak, hamarosan indul a nyári turnéjuk..

Dátum:

Megosztás:

Gyuri bácsi és Balázs Klári napokon belül útra kel, hiszen kezdetét veszi a 2022-es nyári turnéjuk.

A sztárpár mindkét tagja felépült az influenzából, de nagyon kell figyelniük, nehogy megint elkapjanak valamit. Nem is csoda, ha afféle különleges óvintézkedésekkel is védik magukat…

Hetek óta másról sem szólnak a hírek, mint hogy Balázs Klári és Korda György annyira lebetegedett, hogy ágynak estek, le kellett mondaniuk a fellépéseiket is. A páros vírusos influenzában szenvedett, ami Gyuri bácsinak a mellkasára is ráhúzódott, komoly antibiotikumos kezelésre volt szükség ahhoz, hogy újra formába hozzák az orvosok a 83 éves ­énekest.

Készülnek a nagy bulikra

Bors legfrissebb információi szerint a házaspár immár teljesen felgyógyult, készek arra, hogy eleget tegyenek az összes meghívásuknak, amiből persze nem kevés van…

Korda György,Balázs Klári

A Korda György, Balázs Klári duó idén ott lesz az összes komolyabb zenei fesztiválon, találkozhatunk velük városi rendezvényeken, de céges partikon is.

„Hála istennek, Gyurikám és én is makkegészségesek vagyunk újra!” – lelkendezett Balázs Klári a Borsnak„Idén is gyönyörű helyeken lépünk színpadra, illetve az ország legnagyobb rendezvényein is: július 15-én az EFOTT-on (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója), július 22-én Debrecenben a Campus Fesztiválon, augusztus 10-én pedig a Sziget Fesztiválon találkozhatunk a közönségünkkel. Már most kaptunk híreket arról, hogy a koncertjeinkre rohamosan fogynak a jegyek, úgy néz ki, a fizetős buli­jainkon is totális telt házzal megyünk, amitől elmondhatatlanul boldogok vagyunk Gyurival. Mi olyan nagyon szeretjük a közönségünket, nem győzünk hálásak lenni, hogy milyen szeretettel fogadnak minket mindenütt” – mondta Balázs Klári.

Szoros kapcsolatban

Az énekesnőtől természetesen azt is megkérdezték, hogy a Covid utáni időszakban vajon mennyit lazítottak az eddig bevált biztonsági intézkedéseiken, nevezetesen azon, hogy immár fizikailag közel engedik magukhoz a rajongókat, vagy inkább tartják a biztonságos távolságot.

„Nos, azt nem tehetjük meg mondjuk egy egyetemi bulin, ahol 10-15 ezer fiatal van egy helyen, hogy ne fotózkodjunk senkivel. Arról nem is beszélve, hogy a közönségünkkel mindig is szoros fizikai kapcsolatban vagyunk, voltunk. De kétségtelen, hogy amióta koronavírus-járvány volt, kicsit óvatosabbak lettünk” – mondta Klári.

Fő az óvatosság!

Érthető, hogy a vírusos, járványos idők után a közönség azon részétől, akik az elfogadhatónál szorosabbra vennék a közelséget az énekes házaspárral, kissé tartózkodnak. A rámenősebbek nem árt, ha tudják, jobb, ha egyetlen újjal sem érnek Klárika

férjéhez.

„Igyekszünk úgy megoldani ezt a dolgot, hogy mi is biztonságban érezzük magunkat, és a közönség se érezze azt, hogy esetleg indokolatlan távolságot tartunk” – folytatja Klárika. „Vagyis lesz közös szelfi, de csak módjával. Szeretnénk ugyanis még nagyon sokáig koncertezni, ahhoz viszont egészségesnek kell ma­radnunk.”

bors, blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Boris Johnson lemondana, ha magára kellene hagynia Ukrajnát

Boris Johnson brit miniszterelnök lemondana, ha a gazdasági nehézségek mellett túl költséges lenne az ukrán emberek támogatása, írja...

Fullasztó meleg, zivatarok, országos riasztás: kemény hétvégének nézünk elébe

Embert próbáló hétvégénk lesz.. Folytatódik a nyári időjárás, nem várható enyhülés a forróságban - figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat....

Húha! Mindenkinek leesett az álla attól, amiben Tóth Gabi most színpadra lépett

Nem semmi, amit bevállalt megint. Elképesztő szerelésben lépett színpadra Erdélyben Tóth Gabi. Az énekesnő ezúttal is megőrizte a zenéjében...

Nagy drogfogás! Gratulálunk rendőreinknek! – Családi drogüzelmek egy budai társasházban – képek, videó

A KR NNI a napokban csapott le a kábítószerkereskedő rokonságra. Közel 15 kg drogot találtak náluk. Egy testvérpár,...