11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóHajtóvadászatot indított a rendőrség a józsefvárosi gyilkos után

Hajtóvadászatot indított a rendőrség a józsefvárosi gyilkos után

TikTok-post

Szerda reggel érkezett a bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, hogy Józsefvárosban megöltek egy férfit. A kiérkező rendőrség megtalálta a holttestet, az elkövető viszont elmenekült. A hatóságok hajtóvadászatot indítottak az elfogására.

Megöltek egy férfit a VIII. kerületben, egy Korányi Sándor utcai lakásban, az elkövető után hajtóvadászatot indított a rendőrség – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a police.hu oldalon.

A közlemény szerint 7 óra 42 perckor érkezett a bejelentés, hogy Józsefvárosban megöltek egy férfit. A rendőrök a helyszínen megtalálták az áldozat holttestét.

Jelenleg tart a szemle, a férfi halálát idegenkezűség okozta

– írták.

A BRFK emberölés gyanúja miatt indított nyomozást – áll a közleményben.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work