Home Szabadidő Bulvár Hajtóvadászat a Vajna Tímea luxusotthonát kirabló bűnbanda után – Videón a drámai...

Hajtóvadászat a Vajna Tímea luxusotthonát kirabló bűnbanda után – Videón a drámai jelenetek

0
Vajna Timea /Fotó:RAS-Archívum
Hajtóvadászat után vélhetően azt a három fős bűnbandát sikerült elkapnia a rendőröknek Los Angelesben, akik Vajna Tímea Beverly Hills-i luxusotthonát is kirabolták tavaly decemberben.

Vajna Tímea luxusotthonát tavaly karácsonykor rabolta ki egy bűnbanda / Fotó: Ringier

Legalábbis erről árulkodik a milliárdos üzletasszony legutóbbi insta sztorija, amelyben az üldözés egy részletét mutatta meg azzal a szöveggel, hogy „Végre! Úgy tűnik, engem is ők raboltak ki”. Az elfogásról a netre felkerült videóban jól látható, hogy több rendőrautóval üldözik a luxusautót, amelyből az egyik pillanatban kipattan a négy fős banda, és a szélrózsa minden irányába futni kezdenek, ám hiába. A rendőrök elfogják őket.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, míg az üzletasszony a coloradói Aspenben pihent, szenteste három símaszkos férfi tört be a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna özvegyének Beverly Hills-i luxusotthonába.

Az esetet felvették a biztonsági kamerák, Tímea az Instagram-oldalán osztott meg ebből néhány kockát. Jól látszik, a sötét alakok sietve nekiláttak kirámolni a házat, majd sietősen távoztak, ám hogy pontosan mit vittek el, Timi még nem részletezte. Viszont két macskája, Chanel és Simba a házban tartózkodott a betörés alatt: az állatok ijedten figyelték, ahogy az idegenek felforgatják a birodalmukat.

Exit mobile version
Megszakítás