20 C
Budapest
2022. május. 27. péntek

Hajnali jókívánságok.. – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Rendőrség! Jó reggelt! – üdvözölték viccesen rendőreink hajnalban, otthonában a lopással gyanúsított célszemélyt!

Két címről három embert állítottak elő érdi rendőreink, egyikük a szekrényből bújt elő. Lopással gyanúsítják őket.

Egyenruhások ébresztették 2021. január 12-én hajnalban két érdi ház lakóit. Az egyik címen elfogtak egy 18 éves férfit és egy 30 éves nőt, a másik ingatlan emeletén egy szekrényben keresett hiába menedéket egy 26 éves nő. A három előállítottat két lopással hozták összefüggésbe, amelyekben a legaktívabb főszerepet a 18 éves férfi játszotta, a két nő a bűncselekményekhez használt autó vezetésével segédkezett.

A gyanú szerint a 18 éves férfi 17 éves társával érkezett 2020. november 22-én délután egy Oportó utcában leparkolt kocsihoz. Betörték a jobb első ablakát és az utastérben talált női, iratokkal teli táskával, pénztárcával, 2 darab aranygyűrűvel, és néhány ezer forinttal bepattantak a távolabb megálló, 30 éves nő által vezetett kocsiba, és elhajtottak.

Egy hónappal később, 2020. december 30-án kora este egy Fényező utcai ingatlan közelében állt meg autójuk, benne a két nő, a 18 éves férfi és fiatalkorú társa. A kiszemelt ház kerítésén az udvarra mászva összeszedték, amit találtak, 20 darab alumínium csövet, kb. 80 kiló alumínium hulladékot, 3 darab 20 literes kannát, 3 darab mosógépdobot, 10 kilogramm rézkábelt, rézcsapokat, réz idomokat és csöveket, kb. 250 ezer forint értékben.

A 30 éves nő, a fiatalkorú, valamint a 18 éves férfi panasszal élt a gyanúsítás ellen, a bűncselekmények elkövetését tagadták, érdemi vallomást nem tettek, a 18 éves férfi kóros aluszékonyságban szenvedhet, mert elmondása szerint mindkét bűncselekmény időpontjában otthon aludt. A 26 éves nő ugyan panaszt nem tett a gyanúsítás ellen, de vallomást sem.

Az Érdi Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le velük szemben a további eljárást, a két nő és a fiatalkorú szabadlábon védekezhet. A 18 éves, állandó munkahellyel és legális jövedelemmel nem rendelkező, négy további, ugyancsak lopási üggyel korábban már meggyanúsított férfi letartóztatását kezdeményezték, az ügyészi indítvány alapján a bíróság bűnügyi felügyeletét rendelte el.

police

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kiengedné Oroszország az Ukrajnából induló gabonahajókat

Az oroszok ezért cserébe egyes szankciók feloldását kérik. Oroszország kész „humanitárius” folyosót biztosítani az ukrajnai élelmiszerszállító hajóknak, abban az esetben,...

Putyin: Oroszország megoldott egy fontos feladatot

Oroszországnak sikerült megoldania az importhelyettesítés fő feladatait az ország szuverenitását biztosító kulcsterületeken - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök...

„Hagyja abba!” – Terhes nő rabolt ki egy 90 éves nénire Pest megyében

Terhes nő rabolt, rendőreink elfogták .. Kopogott a terhes nő A rémült idős telefonált segítségért 2022. május 23-án kora reggel...

Magyarországra szökhetett a gyilkos egyetemi oktató, aki agyonverte a fiatal doktoranduszt: egyre borzalmasabb dolgok derülnek ki róla

Kegyetlen gyilkos bujkálhat Magyarországon, legalábbis a román rendőrség feltételezése szerint könnyen lehet, hogy hazánkba menekült a 43 éves...