18.6 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Hajdú Péter a közösségi oldalán akadt ki Berki Krisztián halála után: kőkeményen üzent

Dátum:

Megosztás:

Hajdú Péter egy szívszorító bejegyzésben fejezte ki szomorúságát Berki Krisztián halála miatt.

A műsorvezető a bejegyzésben leírja, hogy habár tudja, hogy Krisztián megosztó személyiség volt, ő mégis kedvelte őt, és úgy gondolja, hogy hatalmas szíve volt.

Ezért is döntött úgy, hogy felszólal azok ellen, akik méltatlanul reagálnak a médiasztár tragikus hirtelenséggel történt halálára.

“Van az a pont, amikor nem szabad hallgatni! Még akkor sem, amikor az ember úgy érzi, hogy méltatlan megszólalni, mert minden jóérzésű ember tudja, hogy halottról jót, vagy semmit! Én persze elfogult vagyok, mert kedveltem Berki Krisztiánt, aki ismerte tudja, hogy milyen ember volt, aki nem annak már késő bemutatni. Megosztó volt és sokszor polgárpukkasztó, de ember, édesapa, barát és kolléga. Sokszor hibázott, de hatalmas szíve volt!” – írta bejegyzésében.

“Az egyik legnagyobb ellensége, Puzsér Róbert is azt írta róla, hogy nem ezt érdemelte! Még őt is megdöbbentette Krisztián halála és a maga sajátos stílusában egy hosszú posztban elbúcsúztatta! Sokszor keményen fogalmaz, de a szíve helyén van! Nem úgy, mint annak az újságírónak, akinek a nevét sem írom le, mert számomra elvesztette emberi mivoltát! Aljas, mocskos posztjában örvendezett, hogy meghalt egy ember, egy kétgyermekes apa! Mindezt olyan stílusban, hogy nemhogy újságíróhoz, de még egy patkányhoz sem méltó! Az ilyen nemcsak újságírónak, hanem embernek is alkalmatlan!Törlöm és tiltom mindenhonnan és ha szembejönne velem az utcán, köszönés helyett, a legszívesebben leköpném, de még a nyálamat sem pazarlom egy ilyenre! Nem tudtam hallgatni, ezt le kellett írnom, ennyivel tartoztam Neked, Barátom! Nyugodj békében Krisztián, Te hatalmas szívű zsivány” – írta a posztban.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Itt vannak Bódi Sylvi meztelen képei – fotók (18+)

Bódi Sylvi 2002-ben, majd nyolc éve, 2014 októberében állt a Playboy kamerái elé. Mutatjuk a fotóit - írja az...

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe – két magyarázat lehet

Az Északi Áramlat 2 vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője tájékoztatott. Ulrich Lissek azt mondta, hogy erre két lehetséges magyarázat van:...

Elindult a népszámlálás, a kérdőív valósághű kitöltése mindenki számára kötelező, de nyerhetsz is vele!

Október 1–16. között online kérdezik meg az embereket. Október 17-től számlálóbiztosok keresik fel azokat, akik 16-ig nem adtak...

Kiderült: Varga Irén az egyik legdrágább előadó Magyarországon!

A Ripost régóta próbálja kideríteni, hogy mennyiért is vállal egy-egy haknit Varga Irén. Most elkapott a lap egy hivatalos...