16 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Hadházy “doktor” ismét elvétette: ennyi műhibával mást már letartóztatnak..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Kórházigazgató: a Hadházy által közölt fotón látható üres folyosó a COVID-os betegek ellátására kijelölt épületben van.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban a járó betegek ellátása a jelenleg hatályos járványügyi védekezésre vonatkozó szabályoknak megfelelően történik – közölték szerkesztőségünkkel.

Ennek alapján minden olyan beteget, aki sürgősségi ellátást igényel, mert életveszélyes állapotban van, vagy el nem látása maradandó egészségkárosodást okozna, soron kívül és azonnali hatállyal ellát kórházunk – írta levelében Révész János főigazgató.

A tájékoztatás szerint a szakrendelések előjegyzés alapján, folyamatosan működnek. Az intézmény számos plusz telefonvonalat biztosít ahhoz, hogy a betegek megkapják a szükséges információt a rendelések időpontjáról, módosult helyszínéről – teszi hozzá az igazgató. Az intézmény mintegy 173 szakrendelést üzemeltet jelen pillanatban is.

“A Hadházy Ákos képviselő úr által megjelentetett poszttal kapcsolatban egyetlen mondatot emelnék ki: a hiteles tájékoztatásnak a fontosságát.

Az a folyosórészlet ugyanis, amelyet a Képviselő Úr megjelentetett a közösségi oldalán, egy olyan épületben készült, amelyet a COVID 19 járványügyi védekezés céljára különítettünk el. Ennek megfelelően a járó beteg részlegeket természetesen lezártuk a fertőzésveszély elkerülése érdekében; és a szakrendelés egy másik épületben zavartalanul folyik” – közölte az igazgató.

Korábban Hadházy fotókat osztott meg a miskolci szakrendelőről, ahol látszólag üresek voltak a folyosók. Akkor bejegyzésében azt írta: a fotók készítője szerint a képek “csúcsforgalomban” készültek, ebből a képviselő arra következtetett, hogy az egészségügy az összeomlás szélén áll, vagy talán már össze is omlott.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (3.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Fogamzásgátló tablettákról röviden

A napokban egy kétgyermekes barátnőm hozzám fordult segítségért, mivel ismét szeretne visszatérni a fogamzásgátló szedéséhez. Sok-sok év után bizonytalan...

Elnöki pozíciót dédelget a mélykeresztény Tóth Gabi?

Az Idea Intézet felmérést végzett Tóth Gabiról. A kutatásban lényegében arra voltak kíváncsiak, hogy miért éreznek oly sokan ellenszenved...

71 évesen fürdőruhában pózol Cicciolina – Fotó

Staller Ilona előszeretettel oszt meg pikáns fotókat közösségi oldalán. Nem csoda, hiszen Cicciolina a hetvenen túl is bombasztikus...