11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeTudástárTechnika, kommunikációHa Samsung telefonja van, akkor ezt a listát mindenképpen nézze meg!

Ha Samsung telefonja van, akkor ezt a listát mindenképpen nézze meg!

Több, korábban népszerű készülék szoftveres támogatása is véget ér, több mobiltelefon mellett egy táblagépé is.

Habár a Samsung a legújabb készülékeihez hétéves szoftvertámogatást ígér, ez visszamenőlegesen nem igaz, ennek következtében a korábban kiadott készülékek tartják magukat ahhoz a támogatási ütemtervhez, amivel piacra kerültek – számol be róla a HVG.

A legutóbbi körben ezeknek a készülékeknek a támogatása fejeződött be:

  • Galaxy A01
  • Galaxy A51
  • Galaxy Tab S6 5G
  • Galaxy W20 5G

Mint írja a lap, az A01 egy belépőszintű mobiltelefon volt, az A51 pedig inkább a középkategóriában foglalt helyet, és mindkettő forgalomban volt Magyarországon is. A W20 a 9to5Google szerint a Galaxy Z Fold 2 kínai piacos variánsa, és utóbbi továbbra is kap biztonsági frissítéseket a világ többi pontján.

Hozzáteszik, változás történt a Galaxy A03 és a Galaxy Tab A8 készülékek esetén is – az eddigi negyedéves frissítési ciklusról félévesre váltanak át, ami jellemzően az utolsó lépcsőfok a szoftveres támogatás megszűnése előtt.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem