6.3 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Ha mobil netet is szoktál használni, jobb ha átállítod ezt a gombot! Sokat spórolhatsz vele!

Dátum:

Megosztás:

Ha nincs korlátlan az internet előfizetése, lassul vagy megszűnik az elővigyázatlan felhasználó hozzáférése. Ám egy apró Android beállítás sokat segít a takarékoskodásban, hogy ne kerülhessünk ilyen helyzetbe.

Sokan nem tudják, hogy a Chrome böngészőben van adatforgalom-csökkentő kapcsoló, ami alaphelyzetben nincs gyárilag bekapcsolva.

Az adatforgalom-csökkentő úgy kíméli a telefonszámlánkat, hogy a Google szervereinek segítségével tömöríti a megtekinteni kívánt oldalakat. Akkor is jól jöhet, ha bőven van még a számlánkon, de lassú kapcsolaton kell méretes weboldalt betöltenie a böngészőnek.

Bekapcsolásához a Chrome jobb felső sarkában a három pötty érintésével lépjünk a Beállítások menüpontba, s azon belül alulra görgetve válasszuk az Adatforgalom-csökkentő opciót. A funkciót nem lehet használni inkognitó módban, biztonságos weboldalon.

Ritkán ugyan, de némelyik weboldal kinézetét kissé megváltoztathatja az adatforgalom-csökkentő.

Ha nem működik megfelelően az adatmegtakarítás, vagyis bizonyos idő elteltével is csak 0%-os adatmegtakarítást tapasztalnánk, még lehet egy kísérletet tenni. Lépjünk a mobil Beállításaiban a Kapcsolatok/Wi-Fi opcióban a Speciális fülre, s a Proxy-ban válasszuk a „Nincs” lehetőséget.

Forrás: hirado.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Egy félidő alatt elintézte a magyar válogatott a bolgárokat! .. Szép volt fiúk!

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Eb selejtezőiben. Az első félidőben szerzett három góllal 3-0-ra nyert...

Любовное письмо!

Моя дорогая любовь, Акерке! Я рад тебя видеть! Ты женщина моей мечты, ты Солнце, Луна, Звезды, Ты Хорошая, Красивая,...

A Deutsche Welle hivatkozva egy amerikai szakértő által mondottakra, ezt írja..

Amerika selejtes fegyvereket küld az ukránoknak, mert Washington el akarja kerülni az eszkalációt at oroszokkal.. Washington el akarja kerülni...

Kampánypénzek: eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Annyira összetett finanszírozási gyakorlatot tárt fel a hatóság, hogy egy év alatt sem ért a végére a pártok...