14.7 C
Budapest
2022. szeptember. 25. vasárnap

Ha igaz.. – Ezek a csillagjegyek legmocskosabb fantáziái.. (18+)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Kár lenne tagadni, mindenkinek vannak furcsa szexuális vágyai, olyanok, amelyeket talán egy életre elnyom magában, és sosem éli ki őket. Sokan szégyenkeznek, vagy tartják természetellenesnek, netán egyenesen gusztustalannak, azt, amire valójában vágynak.

Hiába hangoztatja bárki is, hogy ő teljesen normális szexuális életet szeretne élni, valójában már az eléggé problémás kifejezés, hogy normális. Ugyan ki mondja meg, hogy valami normális!? Van, aki szerint normális misszionárius pózban szeretkezni, de a gondolatától is irtóznak az orális szextől. Sokan, vannak, akik ez utóbbit önfeledten élvezik, de betegesnek tartják, ha valakit felizgat, hogy beöltözik mondjuk tűzoltónak a szexhez. Nincs olyan, hogy normális, néhány extrém, és büntetőjogi kategória alá eső szexuális tevékenységet leszámítva, ami két, vagy több ember számára kölcsönösen élvezetet okoz, az valószínűleg normális, ez persze nem jelenti azt, hogy mások számára ugyanez ne lehetne undort keltő. Ez valójában természetes.

Fontos tudnod, hogy nincs, ami miatt szégyenkezned kellene, de a szexben is csak olyan dolog elfogadott, ami résztvevők beleegyezésével és örömére történik, a kényszerítésből semmi jó nem fakad.

Lássuk az egyes csillagjegyekre mi a legjellemzőbb piszkos fantázia:

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vajon meglepőnek találja-e bárki is, hogy a konok, és saját elhatározásával szemben ellenvetést, kritikát elfogadni legkevésbé képes csillagjegy szülöttjei irányításmániások a szexben is? A Kos az ágyban sokkal messzebb is elmenne, ha olyan partnerrel hozza össze a sors. A paskolás, vagy hogy az ágyhoz bilincselje a partnerét, csak gyerekjáték. Gondolatban biztosan felizgatja, hogy teljesen kontroll alatt tartsa a partnerét, a partnerének az élvezetét, nem riadna vissza szadisztikus játékoktól sem, ha ő lehet az irányító.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A jegy szülöttjeit igazi ínyenceknek ismerjük, aki szeretik a minőséget, kifinomult az ízlésük, értékelik a művészeteket, még az olyan furcsaságokat is, amiknek másnak túl magasnak tűnnek. A szexben is kifejezetten ínyencnek számítanak, akik pusztán az élvezet fokozása érdekében bármit bevetnek. A drága, izgató fehérnemű, az egzotikus illatgyertyák rá igen erős érzéki hatással vannak. Ugyanakkor a Bika a leginkább földjegy, talán ez az oka, hogy a szexuális érdeklődésének van egy sötétebb oldala is. Kifejezetten vonzódik a sokak számára inkább visszataszítónak ható testi dolgokhoz, a partnere izzadsága, a váladékok íze, illata borzasztóan felizgatja, és hogy mondjuk valami, a Bikákon kívül szinte mindenki számára undi dolgot, ők valószínűleg tényleg kétkedés nélkül belevetnék magukat a pisiszexbe.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nem meglepő, hogy a csillagjegy szülöttjeiben van valami kettősség, ami az élet minden területén megmutatkozik. Hogy miféle természetű ez a kettősség a szexben? Egyszerre cselekvők és szemlélődők, mindkét pozícióban élvezetet lelnek, és szívesen cserélgetik az ilyen helyzeteket. Homályosnak hangzik? Valójában ez azt jelenti, hogy az Ikrek minden bizonnyal imád szeretkező párokat meglesi, de az is felizgatja, ha őt nézik idegenek szex közben. Titokban nagyon is élvezné, ha maszturbálás közben rajtakapnák, és megrökönyödés nélkül csatlakozna például a párjához, ha ő kapná rajta. A jegy szülöttei valószínűleg elsőként dobnák be egy párcserés szexparti ötletét.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Talán a legkevésbé jellemzi bármilyen perverzió (már amit mások, mondjuk a közvélemény, ha van egyáltalán ilyesmi, annak gondolnak). Látszólag nincs rejtegetni való mocskos titka, és valószínűleg csak nagyon ritkán derül fény a furcsa érdeklődésére, és valószínűleg akkor is csak áttételesen. A Rákokra jellemző a családi, szülői kapcsolatokban való nagyon erős elmerülés, ez jellemzően ugyanakkora teher, mint biztonság az életükben. De, hogy jön ide a szex? Nos, a Rákok titokban ábrándoznak egy olyan szexuális helyzetről, amiben gyerekként, a szexuális partnereik gyerekeként viselkedhetnek. Aligha van más csillagjegy, akinek a szülöttjeit szexuálisan felizgatná az, hogy mondjuk bepelenkázzák előjáték gyanánt. A Rákok azonban az ilyen vérfertőző, vagy infantilis szerepjátékok nagyon is izgató.

Oroszlán (07. 23. – 08. 23.)

Mi az, ami először eszünkbe jut, ha az Oroszlánokra gondolunk. A csillagjegy szülöttjei imádják, ha középpontban vannak, imádják a ragyogást, a saját maguk ragyogását. A mocskos fantáziájukban természetesen ők maguk vannak a középpontban. Egészen biztosan beindulnak attól, ha filmezik, fotózzák őket szex közben, számukra aligha van annál felvillanyozóbb előjáték, ha megnézik egy saját házi pornójukat. Szinte biztos lehetsz benne, hogy egy Oroszlánnak van valamilyen gyűjteménye, akár fotók, akár filmek formájában saját szexuális teljesítményéről. Őt nem kell kérlelni, hogy meztelen fotót küldjön magáról, vagy a távollévő partnere előtt videócsetelés közben maszturbáljon, nem kell kérlelni, hiszen ezt ő maga kezdeményezi.

Szűz (08. 24. – 09. 23.)

Úgy tartják, hogy ez a jegy a legkevésbé aktív szexuális téren, sőt gyakran egyenesen prűdnek bélyegzik őket. Ez azonban egyáltalán nem igaz. Tény, hogy nem excentrikus, de nagyon is fontos számára, hogy kielégítse a partnerét, és folyamatosan kutatja, hogy hogyan lehet ebben egyre jobb. Egy domináns partner mellett valószínűleg örömmel veszi át az alávetett fél szerepét. A titkos perverziója mégsem ez, a Szűz jegyűek szeretik ostorozni magukat a vélt, vagy valós hibáikért, ez azonban nem puszta önkínzás, hiszen valamennyire élvezetet is lelnek ebben. A szexuális értelemben ez úgy nyilvánul meg, hogy valószínűleg ennek a csillagjegynek a szülöttjei lelik kínos örömüket abban, ha passzív félként csupán csak nézhetik, hogy a partnerük mással szeretkezik. Másnak a haja kihullana ettől, de őket felizgatja.

Mérleg (09. 24. – 10. 23.)

A kiegyensúlyozott Mérleg az ágyban sem szereti, ha felborul a pálya, és nem híve a gusztustalan dolgoknak. Ha valakit nem hoz lázban A szürke ötven árnyalta, akkor őt biztosan nem. Ugyanakkor a Mérleg az egyik legérzékibb csillagjegy, valószínűleg talán ő szánja a legtöbb időt a szexre, de talán meglepő módon a behatolás nála egyáltalán nem központi kérdés. A fergeteges szexuális élményt nála a kifinomult körítés adja. A mérleg jegyűek szeretik kényeztetni kedvesüket, imádnak puncit nyalni, simogatni, az érzelmek mélyebbről keletkeznek..

Skorpió (10. 24. – 11. 22.)

A Skorpió szereti a küzdelmet, ami az ágyban is megnyilvánul nála. A leginkább a jegy szülöttjeire jellemző, hogy élvezetet lelnek a durva, kemény szexben. Az alá-fölérendelési helyzetek egyszerűen felvillanyozzák, és biztosan nem fél fájdalmat okozni a partnerének, és ezt a legváltozatosabb módon képes megtenni. Igaz, nem zárkózik el attól sem, hogy ő legyen az alárendelt fél. Valószínűleg az, ami mások számára már túlmegy a tűréshatáron, a Skorpiót éppen az indítja be igazán, éppen ezért a partnerének féken kell tartania, és szigorú kereteken belül kell tartania az ilyen játékokat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Mit csinál egy vadász? Vadakat akar elejteni. Igen, a Nyilas mocskos fantáziája nagyon egyszerű, minél több partnerrel lefeküdni. Sem a szerepjátékok, sem a dominancia, semmilyen rafinált érzéki öröm nem izgatja fel annyira, mint az, hogy még egy újabb szexpartnere legyen. Ez nem jelenti azt, hogy a Nyilas jegyűek ne tudnának megállapodni, de az biztos, hogy a fásult szexuális életük feldobásának legkézenfekvőbb módja számukra a swinger klub lehet. Talán ők azok, akik a legkevésbé állnak érzelmileg a szexhez, a mennyiséget többre értékelik.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Bak élvezi a dominanciát az életében, szereti, ha a kezében vannak a dolgok, viszont a piszmogás teljesen eltürelmetleníti, és felingerli. Mindez a szexben is megnyilvánul, a Bak gyorsul a legjobban 0-ról 100-ra, az előjáték nem igazán szerepel a szótárában. Szereti irányítani a helyzetet, van valami domináns hajlama, amit nem feszítene ugyan szélsőséges irányba, de azért egy kis fenekelés, paskolás, csipkedés nem hiányozhat a repertoárjából. Minden csillagjegynél jobban kedveli az anális szexet, akár férfi, akár nő, adni és fogadni is extrém élvezetet jelent számára az anális játék.

Vízöntő (01. 21. – 02. 19.)

Mindenki tudja, hogy a Vízöntő legjellemzőbb tulajdonsága a szabadságvágya. Nem tűri, hogy korlátok közé szorítsák. Ez a szexben is így van, a Vízöntő jegy szülöttjei önfeledt kísérletezők. Valószínűleg ez a csillagjegy, ami a Kámaszútra legnehezebben kivitelezhető pozícióit is kipróbálta már, minden szexjátékra kíváncsi, és biztosan megpróbálta már feszegetni a határait, például abban, hogy hányszor tud egy nap alatt elélvezni. Valószínűleg a szexben a legmocskosabb fantáziája ennek a szabadság az extrém kiterjesztése. Könnyen lehet, hogy ő is izgalomban jönne egy swinger klubban, első sorban leginkább azért, mert a lehető legváltozatosabb felállásban, pozitúrákban, nemi összetételben szeretkezhetne.

Halak (02. 20. – 03. 20.)

Jól ismerjük a Halak nagy mártíromságát. Miközben egy kifejezetten segítőkész, önzetlenül adakozó csillagjegy, szeretik magukat igazi áldozatként feltüntetni. Ebből már szinte könnyedén kitalálhatjuk, hogy mi az igazán mocskos fantáziája a jegy szülöttjének. Természetesen, hogy a partnere kihasználja a mártíromságát. A Halak imádja az olyan játékokat, amiben alárendelt szerepben lehet, amiben felkínálhatja magát a másiknak. Amit más megalázónak érezne, az számára szinte elviselhetetlen izgalom. A legmocskosabb fantáziájában kényszerítik valami olyan szexuális cselekedetre, ami mások számára talán megalázónak látszana, miközben csúnyán, lealacsonyítóan beszélnek vele.

glamour

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Videóriport az Izjum környéki erdőkben talált tömegsírok feltárásáról.. – Csak erős idegzetűeknek, .. egy ukrán tűzoltó figyelmeztet – videó (18+)

„Pszichológus segítségére is szükségünk lesz, hogy feldolgozzuk a látottakat” - mondta a DW-nek egy ukrán tűzoltó, aki részt vesz az...

A 17 legveszélyesebb tetoválás, aminek a jelentését sokan nem is gondolnák

Egy tetoválás sokkal több annál, mint az önkifejezés egy testen viselt formája. Egyes embercsoportok számára ugyanis az egyébként ártatlannak...

Őt tartják a legalkalmasabbnak a válságkezelésre az ellenzéki szavazók

Az IDEA Intézet kutatásában egy árnyékkormány szükségességéről, valamint a válságkezelésre legalkalmasabbnak tartott politikusról is kérdezték az ellenzéki szavazókat. Molnár...

20 játszótéri dizájn-katasztrófa, amiről alig hiszed el, hogy tényleg megtörtént – képek

Egy játszótér megtervezése és kivitelezése ma már számtalan szigorú szabályhoz kötött – ám nem volt ez mindig így. Az...