12.5 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

… Ha ezt meghallod, “eldobod az agyad”! Elfogott a Európai Csendőrség az amszterdami templomot felgyújtó migránsok közül 2 főt! A többieket tovább keresik! … De aztán, mi történt? Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Szeptember 16-án adtunk hírt arról, hogy a kereszténység egyik holland jelképét felgyújtották a migránsok. Tegnap, elfogták az elkövetőket, .. aztán olyan dolog történt, amire senki nem számított!

A migránsok felgyújtottak Amszterdamban egy gyönyörű templomot. A rendőrség ismeretlen tettes után nyomoz. (A cikk videót tartalmaz)

Tegnap, 2018. szeptember 30-án, vasárnap délelőtt, az Európai Csendőrség (European Gendarmerie Force, EGF, Eurogendfor) elfogott 2 fő migránst, akik alaposan gyanúsíthatóak az amszterdami templom felgyújtásával. Az Eurogendfort kezdettől fogva arra szánták, hogy a válságkezelés minden lehetséges típusát lebonyolíthassa. A Csendőrség megerősítheti a helyi rendőri erőket, de ezeknek helyébe is állhat. Így történt most is.

Az Európai Csendőrség jelen van Hollandiában, 100 fővel képviselteti magát, és beszállt a nyomozásba. A tettesek közül 2 migránst tegnap elfogtak, és még aznap kihallgattak.

A kép illusztráció. Arrestatie van een Marokkaanse relschopper na afloop van de demo tegen de cartoons Foto NRC H’Blad, Maurice Boyer 060211

A kihallgatáson a következő történt: Az eljárók a megbízó személy/ek kilétének felkutatására helyezték a hangsúlyt. A migránsok, rövid idő alatt, őszintén bevallották, ki a megbízó. Neve: Alida den Hartog Bruune!

Így, a migráns elékövetők jelenlétére a továbbiakban nem tartott igényt a rendőrség, elengedték őket, azzal az utasítással, hogy legyenek elérhetőek (röhej, .. a szek) és nagy erőkkel megkezdték a megbízó felkutatását. Hamar meg is találták a megnevezettet, aki már 31 éve halott, íme:

courseindying

Kerestük ma reggel Amszterdam polgármesterasszonyát, Femke Halsema asszonyt, hogy ne csak helyi lakossági információk alapján tegyünk közzé egy hírt, azonban nem tudtuk elérni..

Femke Halsema, Amszterdam polgármestere/polgármesterasszonya

Mit is lehetne ehhez hozzáfűzni? Talán azt, hogy ma már a migránsok nem csak gyilkolnak és erőszakoskodnak, hanem csalnak, lopnak, hazudnak, és egynek a szavát se lehet elhinni!

Forrás: Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Szívszorító: egy háromgyerekes családapával végzett a kidőlt fa Ajkán – A barátai elégtételt követelnek

A hatóságok minden erejükkel próbáltak küzdeni érte, de végül nem tudták megmenteni annak a családapának az életét, akire...

Az ukránok egy európai uniós országot fenyegetnek

Írásban nyilatkozott a Die Weltnek a távozó ukrán nagykövet, Andrij Melnyk. A berlini nagykövet korábban már több botrányt is...

A bírósághoz fordulnak a Kölcsey Ferenc Gimnázium kirúgott pedagógusai – videó

Törley Katalin és Palya Tamás is azon tanárok közé tartozik, akiket pénteken váratlanul elbocsátottak a fővárosi Kölcsey Ferenc...

Elhunyt a 31 éve elrabolt Farkas Helga édesapja

Hosszas betegség után elhunyt Farkas Imre, az 1991. június 27-én Szeged és Orosháza közötti autóúton elrabolt gimnazista lány...