17.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

Ha ez a bizarr felvétel igazi, akkor ez az évszázad videója!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Meghökkentő videót osztott meg egy srác, amit ő maga készített egy japán erdőben. Elmondása szerint épp csak megúszta, hogy elkapja egy bizarr lény…

Az UFO Today YouTube-csatorna osztotta meg azt a megdöbbentő felvételt, amelyet állítólag Sato Suzuki készített Japánban 2018. június 28-án. A forró nyári napon éppen egy árnyas erdőben sétált Tokió közelében és a nyugodt erdei környezetet videózta, amikor a közelben mozgásra lett figyelmes. A szeme sarkából azt látta, hogy valami barnás bőrű, emberszerű lény rohan be a közeli bokorba.

Azonnal utána indult a kamerával, és kissé sokkos állapotban fürkészte a környéket, hogy hová tűnhetett, amikor a következő fa mögül a bizarr lény rátámadt. Satonak még volt annyi lélekjelenléte, hogy felé fordítsa a kamerát, mielőtt menekülőre fogta volna a dolgot.

Ha ez a bizarr felvétel igazi, akkor ez az évszázad videója!

Ezen jól látszik, hogy az idegen humanoid, azaz emberszerű testtel rendelkezett. A feje aránytalanul nagy volt, az arca pedig egyenesen rémisztő… Az ujja végén pedig mintha karmok lettek volna. Semmiféle ruha nem volt rajta. Miután a srácnak sikerült leráznia a félelmetes lényt, egyenesen a rendőrségre sietett, ahol megvizsgálták a felvételt és azonnal egy kereső osztagot indítottak az erdőbe.

A videót a különös lényről itt nézheted meg!

Némi fenntartásunk ugyan van a felvétellel kapcsolatban, hiszen az ilyesmi, főleg ha a hatóság is nyomoz az ügyben, ritkán kerül ki az internetre azonnal. Ráadásul manapság már nem lehet biztos benne az egyszerű internetfelhasználó, hogy CGI-t, vagyis szoftveresen létrehozott videót, vagy a valóságot látja.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

3 érv, hogy miért a faktoringot érdemes választanod vállalkozóként

2022-ben talán minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozóként alternatív pénzügyi megoldásokat is eszköztárunkba emeljünk. A vállalkozói hitelek egyre drágábbak, és...

Rendkívüli bejelentés: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – videó

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/505480614638923 Facebook Hirmagazin.eu

Kidobták a szülei, ezért akart öngyilkos lenni a fiú Margit-hídon

Fináncz Dominik szerda délután munka után sétált hazafelé, amikor meglátta a Margit híd korlátjába kapaszkodó fiatalt. Zsigereiben érezte, hogy...

Kevesebb és drágább lesz idén a hazai görögdinnye: akár 40 százalékkal is többet fizethetünk érte, mint tavaly

Az importverseny viszont idén várhatóan valamivel kevésbé szorítja majd a hazai dinnyetermelőket, hiszen az extrém magas üzemanyagárak miatt...