5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeSportSporthirekGyurcsány Ferenc tippjátéka - A politikus kutyájával, Zsazsával lehet megmérkőzni az EB-meccsek...

Gyurcsány Ferenc tippjátéka – A politikus kutyájával, Zsazsával lehet megmérkőzni az EB-meccsek eredményét illetően… – videó

Különleges versenyt hirdetett Gyurcsány Ferenc!

A politikus a ma este kezdődő Európa-bajnokság kapcsán online játékot indított, ahol versenyezni lehet Zsazsával, Gyurcsány kutyájával, ki tudja jobban megtippelni az adott focimeccs eredményét.

Mindenki ezt olvassa most!

„Indul az EB tippjáték messengeren! Le akarod győzni Zsazsát, a kutyámat?:) Nincs más dolgod, mint rám írni messengeren a “Zsazsa” szóval vagy csak kattints a linkre” – olvasható a Gyurcsány oldalán közzétett posztban.

Zsazsa már meg is tette első tippjét, most már a követőkön a sor:

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work