20.5 C
Budapest
2023. szeptember. 23. szombat

Gyurcsány Ferenc kijelentette: nem bontanák le a kerítést

Dátum:

Megosztás:

A Demokratikus Koalíció elnökét sokat és sokan támadják a kerítés miatt, pedig ő már 2019-ben is arról beszélt, hogy nem akarja lebontani azt.

Tegnap Áder János hivatalosan is kitűzte az idei országgyűlési választások időpontját, vagyis immár biztos, hogy április 3-án, azaz április első vasárnapján járulhatnak az urnához a magyarok. Bár a választási kampány hivatalosan február 12-én indul, ám ez nem jelenti azt, hogy a politikusok ne állnának elő már jó ideje nagy bejelentésekkel, ígéretekkel.

Gyurcsány Ferenc ma a közösségi oldalán például a magyar határt védő kerítésről írt egy szösszenetet, amiben tisztázta: a Fidesz állításaival ellentétben egy esetleges választási győzelem esetén az ellenzék (vagyis a DK) nem bontaná el a magyar–szerb határ Csongrád-Csanád megyei szakaszán felhúzott gyorstelepítésű drótakadályt, közismert nevén gyodát.

Nem bontjuk le a kerítést. Maradjon. Mert nagyon sokan ezt hiszik a biztonságuk garanciájának. Akkor legyen. Bármeddig. Nincs helye racionális érvelésnek. Nincs rá szükség. Ha kerítés kell, legyen!

– írta a Demokratikus Koalíció elnöke, aki már 2019-ben is arról beszélt, hogy nem akarja lebontani a kerítést, s ebben Márki-Zay Péter is egyetért.

https://www.facebook.com/gyurcsanyf/posts/472324237583754

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó:RAS-Archívum

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep – Ne nézz fel! (Don’t Look Up) – videó

amerikai tragikomikum, vígjáték Két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre. Az érdektelen...

Új idegenhonos meztelencsigafajok jelentek meg Magyarországon

A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) munkatársai elsőként jelezték öt meztelencsigafaj hazai jelenlétét, vagy megerősítették...

Itt a Microsoft Copilot, az MI-alapú virtuális asszisztens

Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer – 9/21 – 11am ET Épp most lépünk be...

Így látják a magyar egészségügy helyzetét a VOSZ szakértői

A magánegészségügyi szolgáltatók addig nem tudnak komplex, a fekvőbeteg-ellátás minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásokat nyújtani, amíg az állami finanszírozás...