32.1 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Gyurcsány Ferenc kijelentette: nem bontanák le a kerítést

Dátum:

Megosztás:

A Demokratikus Koalíció elnökét sokat és sokan támadják a kerítés miatt, pedig ő már 2019-ben is arról beszélt, hogy nem akarja lebontani azt.

Tegnap Áder János hivatalosan is kitűzte az idei országgyűlési választások időpontját, vagyis immár biztos, hogy április 3-án, azaz április első vasárnapján járulhatnak az urnához a magyarok. Bár a választási kampány hivatalosan február 12-én indul, ám ez nem jelenti azt, hogy a politikusok ne állnának elő már jó ideje nagy bejelentésekkel, ígéretekkel.

Gyurcsány Ferenc ma a közösségi oldalán például a magyar határt védő kerítésről írt egy szösszenetet, amiben tisztázta: a Fidesz állításaival ellentétben egy esetleges választási győzelem esetén az ellenzék (vagyis a DK) nem bontaná el a magyar–szerb határ Csongrád-Csanád megyei szakaszán felhúzott gyorstelepítésű drótakadályt, közismert nevén gyodát.

Nem bontjuk le a kerítést. Maradjon. Mert nagyon sokan ezt hiszik a biztonságuk garanciájának. Akkor legyen. Bármeddig. Nincs helye racionális érvelésnek. Nincs rá szükség. Ha kerítés kell, legyen!

– írta a Demokratikus Koalíció elnöke, aki már 2019-ben is arról beszélt, hogy nem akarja lebontani a kerítést, s ebben Márki-Zay Péter is egyetért.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó:RAS-Archívum

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook