21 C
Budapest
2023. június. 4. vasárnap

Gyurcsány évet értékelt, kiderült, ő az igazi hazafi (A cikk videót tartalmaz)

Dátum:

Megosztás:

Zömében nyugdíjasokból álló közönség lelkes ünneplése közepette tartotta évértékelőjét Gyurcsány Ferenc, aki ismét bebizonyította, hogy nem akármilyen rétor. 

https://youtu.be/d-NJegsYpG0

A volt miniszterelnök elcsukló hangon beszélt devizahiteles családokról és mozgáskorlátozott nénikről, majd lázadásra biztatta követőit, a hazafias demokratákat.
Gyurcsány mindenkivel, értsd: a Jobbikkal is hajlandó lenne összefogni, hogy legyőzze Orbán Viktort, aki szerinte egy politikai gazember, és a félelem legnagyobb mestere hazánkban.
Azt is megtudtuk, hogy hazafinak lenni nem azt jelenti, hogy két kisfröccs után a székely himnuszt énekeljük, valamint, hogy anyanyelvünkről Amerikában azt mondják, hogy az nem is nyelv, hanem valami titkosírás.
Egy szó, mint száz, a DK elnöke hozta a formáját, és a tőle már megszokott egyedi, lehengerlő stílusban szórakoztatta a nagyérdeműt.

Gyurcsány Ferenc évértékelőjében ismét bebizonyította, hogy érdekesen látja a világot. Szerinte Orbán Viktor a menekültek érkezéséért harcol, hogy az emberek féljenek, mert az tartja egyben a közösségét. A félelem legnagyobb mestere ma a magyar kormányfő. Gyurcsány állítja, ha valaki nem hajlandó aláírni az ENSZ migrációs megállapodását, az nem akarja megoldani a problémát, hanem azt szeretné, hogy az fönnmaradjon.

Egy politikai gazemberrel állunk szemben, és az a dolgunk, hogy leleplezzük

– mondta Gyurcsány a jelenlegi miniszterelnökről. A DK elnöke a hazaszeretet kérdését is érintette. Szerinte a hazafiság mégiscsak arról szól, hogy a gyerekeink, unokáink milyen sikeresek lesznek. A hazafiság nem dagadó kebel, büszkeség, a mellünk döngetése. Persze, hogy különleges a kultúránk, de ezt mindenki elmondhatja magáról – fogalmazott.  Hazafinak lenni nem azt jelenti, hogy valaki a székely himnuszt énekli két kisfröccs után – mondta a DK elnöke. Ezután Gyurcsány Ferenc lázadásra szólította követőit, mert, mint fogalmazott: aki nem küzd magáért, az a hazájáért sem tud küzdeni. Aki hagyja, hogy megcsonkítsák életét, az hogyan érné el, hogy ne sebezzék meg hazáját.

A lázadás hazafias kötelesség aki hazafiként akar élni annak ebben a világban lázadnia kell

– fogalmazott patetikusan.

Májusban régóta először végre vereséget mérnénk Orbán átkozott rendszerére

– zárta évértékelőjét Magyarország minden bizonnyal legelutasítottabb politikusa.

Gyurcsány Ferenc egy címeres hazudozó – jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője a DK elnökének évértékelő beszédére reagálva az MTI-nek.

Gyurcsányék és a liberálisok egyszer már tönkretették és eladósították az országot, elvették az emberek pénzét – sorolta a kormánypárti politikus, hozzátéve: jól látható, hogy ma is Gyurcsány Ferenc az ellenzék vezére.

Értékelése szerint a baloldali politikust most is csak a pénz és a hatalom érdekli, és ennek eléréséhez sem az erőszaktól, sem egy szélsőséges, antiszemita párttal való összefogástól nem riad vissza. Kocsis Máté a bevándorláspárti politika legnyíltabb hazai képviselőjeként jellemezte a Gyurcsány-pártot.

A videót készítette: Csekő Imre András és Ragács András

Forrás: PS

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hazánkba is megérkeztek a Pokol Angyalai (Hell’s Angels) motorosklub tagjai

Az Egyesült Államok a társaságot bűnözők bandájaként tartja számon. A világ minden tájáról jönnek a tagok, akik hazánktól...

Videón az M1-esen át menekülő őz, amely egy tatabányai kertben talált menedéket

Őzet találtak egy családi ház kertjében Tatabányán pénteken. Az állat kilométerekről, az M1-es autópályán át kóborolhatott el idáig. Az M1-es...

Sorsfordító kijelentést tett Volodimir Zelenszkij

Ukrajna készen áll a rég várt ellentámadás megindítására, hogy visszafoglalja az Oroszország által megszállt területeket – közölte az ukrán...

Itt vannak az új hulladékgazdálkodási rendszer díjai

Megismerhetők azok a díjak, amelyeket alkalmazni kell az energiaügyi miniszter rendelete alapján a július 1-jétől hatályos hulladékgazdálkodási rendszerben. A...