33.3 C
Budapest
2022. augusztus. 15. hétfő

Gyurcsány erkölcsi példaképnek nevezte Donáth Anna szexuális zaklatás miatt elítélt apját..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Sokfajta emberre van szüksége egy politikai csoportosulásnak, olyanokra, (…) akikről azt gondoljuk, hogy bennük van a mi moralitásunk, mint Donáth Laciban – 2003-ban így vélekedett a most első fokon felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt barátjáról Gyurcsány Ferenc. A momentumos Donáth Anna apja az MSZP liberális szárnyát erősítette, ennek megfelelően maximálisan élvezte a bukott miniszterelnök támogatását.

Ahogy az Origo szerdán beszámolt róla, a bíróság első fokon felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Donáth László volt szocialista országgyűlési képviselőt, evangélikus lelkészt.

Donáth Anna apját folytatólagosan elkövetett szeméremsértéssel és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel vádolják.

Mint ismert, a botrány 2019 augusztusában robbant ki: a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház dolgozói közül többen is arra panaszkodtak, hogy az intézmény útjait egyengető politikus szexuálisan zaklatta őket, egyikük feljelentést is tett az ügyben.

Ezek után érdemes megnézni, a baloldal hogyan viszonyul Donáth Lászlóhoz. Az akkor még a szocialista pártban politizáló, Medgyessy Péter volt kormányfő munkáját segítő Gyurcsány Ferenc a Mozgó Világnak adott 2003-as interjújában erkölcsi példaképként, szuperlatívuszokban beszélt párttársáról.

Sokfajta emberre van szüksége egy politikai csoportosulásnak, olyanokra, (…) akikről azt gondoljuk, hogy bennük van a mi moralitásunk, mint Donáth Laciban. 

A nem jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Donáth annak ellenére, hogy lelkészként tevékenykedett, az MSZP liberális szárnyához tartozott. Ennek megfelelően maximálisan élvezte, és a mai napig élvezi a bukott kormányfő támogatását.

origo

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Életveszélyes időszak kezdődik Magyarországon – figyelmeztet a minisztérium

A mustgáz veszélyeire hívja fel a figyelmet a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) a Facebook-oldalára vasárnap feltöltött posztban. Jelezték,...

Lebukott a Vodafone, milliókra bírságolták meg őket: így kompenzálják az érintett vásárlókat

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Vodafone valótlanul hirdette korlátlanként egyes mobilnet-kiegészítő csomagjait. A cég elismerte a...

Megfosztaná az embereket a tulajdonuktól a Világgazdasági Fórum – írja a bitkoinbazis.hu

A 2020-as COVID-19 világjárvány alatt a világ bankjai, multinacionális vállalatai és nemzetközi szervezetei elkezdték népszerűsíteni a nagy visszaállítás...

Óvodába vitte a Viszkis a kislányát.. Bár ne tette volna..!! Ilyen gyomorforgató módon fogadta őket a többi szülő, csak mert az apukája bankrabló volt..

Megváltoztatta a szerelem és Anna lánya születése Ambrus Attila életét, ám az egykori Viszkis rabló mégsem szabadul a...
facebook