8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Gyurcsány a Kossuth téren: „ne dobáljuk őket”

Dátum:

Megosztás:

A DK elnöke nem értett egyet az egyik szimpatizánsukkal a Parlament előtt.

„Ki kellett volna dobálni őket” – kiáltotta egy hölgy, vélhetően a fideszes politikusokra utalva, mire a DK elnöke annyit felelt: „ne dobáljuk, ne dobáljuk őket!”.

A DK elnöke kiemelte, nagyon bátran viselkedtek az ellenzéki képviselők az Országházban. Erre válaszul a téren összegyűltek közül többen azt kiabálták, hogy „szép volt fiúk!”.

A munka törvénykönyvének a munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásáról szóló módosításáról, amely az önkéntesen vállalható túlmunka órák számát 400 órában maximálta, a 400 óra a napi 8 óra munka helyett +2 óra óra önkéntesen vállalt munkát jelent vagy heti bontásban öt munkanap helyett hatot.

Gyurcsány ezt gyalázatnak nevezte, holott ez azok érdekeit szolgálja, akik többet szeretnének dolgozni.

A Magyar kormány a dolgozók pártján áll!

Mikor a DK elnöke közölte az egybegyűltekkel, hogy visszatér a Parlamentbe, valaki a tömegből azt kérdezte, hogy „mi ne menjünk be?”.

Erre válaszul Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy „nézzék meg, a környező utcák tele vannak rendőrrel, nem az a cél, hogy provokáljuk őket, a rendőrök végzik a dolgukat.”

Alapcikk: atv.hu

Forrás: Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek