0.4 C
Budapest
2023. december. 7. csütörtök

Győzike reagált Gáspár Laci támadására: „Nekem nincs három feleségem, a gyerekek nincsenek szétszórva” – videó

Dátum:

Megosztás:

Néhány hete Hajdú Péter műsorának Gáspár Laci volt a vendége, aki őszintén elmondta, mi a véleménye Győzike családjáról.

Az összezárva Hajdú Péterrel adásában az énekes elmondta, hogy Győzikével másodunokatestvérek; noha nem tartották a kapcsolatot, otthon a szülők sokat emlegették a salgótarjáni rokonokat.

Az énekes szerint amikor az édesapja beteg lett, Győzikéék nem segítettek, csak ígérgették, hogy jönnek, de soha nem értek oda. Gáspár Laciék akkor még szegénységben éltek, így anyagi támogatást vártak a rokonságtól. Az énekest egyszer Győzike arra kérte, csináljanak egy duót, hiszen ő tudja vinni a show-t, Laci meg csodásan énekel, de erre nemleges válasz érkezett.

„Lehet, hogy van pénzed, de egyet nem tudsz megvenni, a hangot és a tehetséget!”

– emlékezett vissza Laci a Győzőhöz intézett mondatára.

Győző most először a Pesti TV-ben beszélt arról, milyen érzések kavarognak benne. A Romantic frontembere fennhangon fejtette ki véleményét arról, mennyire megsértette Gáspár Laci.

„Lehet, hogy én nem tudom énekelni, de én vagyok ennek az országnak 13 éve a Gáspár Győzije” – jelentette ki a valóságshow-sztár, majd csípős megjegyzésekkel tarkította mondandóját: Gáspár Laci családját is minősítette, elmondva, az énekes nem alkot olyan egységet a hozzátartozóival, mint ő.

„Nálunk nem úgy van, hogy az egyik asszony itt ül, a másik asszony ott ül”

 mondta Győzike.

Szerinte hallatlan, hogy Laci váltogatja a feleségeit, illetve az is, hogy a gyermekei több édesanyától származnak. A tehetségét ugyan elismeri, de nem tudja elfogadni, hogy az adásban azt mondta, nem segítettek nekik a bajban.

„Én egy egyszerű gyerek vagyok Salgótarjánból, van egy szép családom, nincs három feleségem, a gyerekek nincsenek szétszórva”

 mondta Győzike, majd hozzátette: inkább marad Gáspár Laci szemében egy tehetségtelen senki, mint hogy úgy éljen, ahogyan ő.

Fájó pont Győzőnek, hogy Laci meggyalázta az édesanyja emlékét, és úgy gondolja, hiba volt azt mondani a műsorban, hogy nem kapott anyagi támogatást, mert rájuk biztos, hogy számíthattak.

Mindenesetre azt megköszönte Győzike Lacinak, hogy ekkora reklámot csinált neki.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Tökéletes célpont 2 – videó

A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcmûvész Wes Baylor (Scott Adkins),...

Videóra vettek egy horrorisztikus keddi gázolást Solymáron, keresik a sofőrt

A német rendszámú BMW-s sérült kocsival, fékezés nélkül hajtott tovább. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Két embert gázolt...

A babérlevél antioxidánsként segíti a vesék egészségét

Napjainkban is sokan használnak a húsételek készítésekor, sütésekor babérlevelet. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy nagyon sok előnnyel...

Konyhai- és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak! Nemes cselekedet, köszönjük a rászorulók nevében is!

Nélkülöző családok juthatnak a mindennapi életet megkönnyítő készülékekhez Budapest, 2023. december 6. – Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi...