-1.8 C
Budapest
2023. február. 7. kedd

Gyorsan ráérzett a roma szokásokra – Nem ül a férfiak asztalához Kulcsár Edina

Dátum:

Megosztás:

Tombol a szerelem Kulcsár Edina és G.w.M között. Alig másfél hónapja alkotnak egy párt, de az összhang megkérdőjelezhetetlen közöttük.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Exkluzív interjúban meséltek arról, hogy a kétgyermekes anyuka hogyan tud beilleszkedni a roma hagyományokba, illetve milyen kapcsolatot ápolnak egymás családjával.

Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk január elsejét tűzték ki szerelmük első napjának. Habár a párkapcsolatuk még nagyon gyerekcipőben jár, már arra is sor került, hogy megismerjék egymás családját.

– Mivel Márknak nagyon összetartó a családja, és fontos neki, hogy a szerettei is jó kapcsolatot ápoljanak a párjával, így hamar sort kerítettünk a találkozásra és abszolút azt látom, hogy elfogadtak. Elég sűrűn beszélünk telefonon, még akkor is, ha épp nem a szerelmemmel vagyok. Sokszor csak úgy megkérdezte, hogy vagyok, és valahogy mindig akkor írt, amikor egy picit rosszabb passzban voltam. Ilyenkor mindig sikerült megnyugtatnia. Mintha megérezte volna, hogy mikor kell írnia.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Volt szerencsém személyesen is találkozni vele, de egyébként Németországban él, és a távolság ellenére egészen a kisebb dolgoktól a mély, nagy beszélgetésekbe is bele szoktunk menni. Mindketten rajongunk Márkért, így ő mindig egy közös témánk. Nagyon kedves nő, és csakúgy, mint a fiának, neki is jó az értékrendje, amit imádok bennük – kezdte a Borsnak Kulcsár Edina.

Másfél hónapja alkotnak egy párt  Fotó: Kulcsár Edina

Nincs puszi a gyerekek előtt

G.w.M családjában máig élő roma hagyományok sem gördítenek akadályt a szerelmesek közé. Edina számára ezek közül sok teljesen magától értetődő, nem okoz gondot számára beilleszkedni a szokásokba.

– Mint mindenben, ebben is folyamatosan csiszolódunk. A legtöbb hagyományról már hallottam, de Márk azzal is tisztában van, hogy mivel a médiában dolgozom, ebből adódóan minden feltételnek nem biztos, hogy eleget tudok tenni. Erről is sokat beszélgettünk, nagyon empatikus, jól áll a helyzethez, és a személyemhez.Talán csak arra az egyre lesz nehéz odafigyelnem, hogy a család és a gyerekek előtt nincs közöttünk csók. De még egy szájra puszi sem fér bele. Ezzel még meg kell barátkoznom – fűzte hozzá az egykori szépségkirálynő, majd G.w.M vette át a szót.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Nem kellett külön kérni

– Nem várom el, hogy a roma szokásokat teljesen felvegye, kompromisszum képes vagyok. Annyira jól működünk együtt, hogy nem kell külön semmit kérnem tőle. De, hogy egy példát is mondjak, ha leül egy asztalhoz nyolc férfi, és üzleti dolgokról beszélgetnek, akkor nem ül oda egy asszony vagy egy lány közénk, ahogyan én sem ülnék be egy csak nőkkel teli társaságba – jelentette ki mosolyogva a rapper, majd hozzátette:

– A családtagok körében ez másképp működik. Olyankor mindenki együtt van. A férfiak és a nők egyaránt. Ami még fontos nálunk, az a hozzánk érkező családtagok, vendégek szívélyes fogadtatása, de ebben is profi Edina, ezzel sincs gondunk – magyarázta G.w.M.

Már megismerkedtek egymás családjával  Fotó: Kulcsár Edina

Csodálatos nokedlit szaggat

Sok mindennel megvádolták már Edinát. Az utóbbi időben szinte nincs olyan lépése, amiről ne születne hír. Sok véleményt formáló ember megpróbál belekötni, így például a háziasságát is megkérdőjelezték. Most a rosszindulatú megjegyzésekre reagált G.w.M, és elárulta, milyen is valójában szerelme.

– Edina nagyon házias, többek között csodálatos nokedlit is szaggat. Maximálisan ellátja a szokásos házimunkákat. Nem csak a szerelmem, hanem igazi barát, és tökéletes társ is – mondta a rapper.

Ezt követően Edina arról is mesélt, hogy sosem volt még hasonló párkapcsolata, most azonban szerelme miatt képes a változásra is.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Mindig meghallgat, és megbeszélünk mindent, és nagyon jó meglátásai vannak az élettel kapcsolatban, így nem esik nehezemre, hogy maximálisan hagyatkozzak rá. Ez alatt a rövid idő alatt – ami egyébként nekünk már jóval többnek tűnik mint másfél hónap – kijelenthetem, hogy mindig beigazolódnak az észrevételei és jó döntéseket hoz. Jól érzem magam mellette, még így is, hogy ő a dominánsabb – mondta a csinos anyuka. Érdeklődésünkre azt is elárulták, tervezik-e már, hogy hamarosan összeköltöznek.

Már házakat nézegetnek

– Semmit sem szeretnének elkapkodni, várunk még ezzel. Nézegettünk már házakat, hogy kinek milyen stílus tetszik, de szerencsére az ízlésünk is egyezik – mondta G.w.M, ezt pedig Edina is megerősítette.

Egyelőre nem tervezik az összeköltözést  Fotó: Kulcsár Edina

– Mindketten azt gondoljuk, hogy az ember lakva ismeri meg a másikat, ezért nincs értelme sokat várni, viszont nekünk most teljesen más a helyzetünk, mint mondjuk évekkel ezelőtt, amikor még nem volt akkor felelősség rajtunk, mint most a gyerekek miatt.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Az biztos, hogy még odébb van az összeköltözés – szögezte le Edina, aki azt is elárulta, hogy a Valentin-nap délutánját kettesben töltik majd szerelmével, de hogy mivel, az még számára is meglepetés.

borsonline

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tömegverekedés a Fradi–Újpest derbi előtt: megszólalt a rendőrség

A rendőrség 14 gyanúsítottat hallgatott ki és két férfit – köztük az egyik szervezőt – őrizetbe vett a...

„Összekuporodva vagyunk… félünk, nem tudni, hogyan tovább” ‒ Egy magyar család is a rengés sújtotta török területen rekedt, beszámoltak a hátborzongató részletekről

Lapunkhoz eljutott egy magyar család drámai beszámolója az első törökországi rengések utáni állapotokról. A helyszín Malatya, amely egy...

Britney Spears ismét meztelen fotót posztolt, de ne feledkezzünk meg arról, hogy Britney imád meztelenkedni.. Íme néhány új és régi képe..(18+)

Britney imád meztelenkedni.. Íme néhány új és régi képe.. Britney állapota igencsak aggasztó: legalábbis erre utal, hogy az utóbbi...

Csütörtökön Brüsszelbe érkezhet Volodimir Zelenszkij az Orbán Viktor részvételével tartandó EU-csúcsra..

Az Euronews információi szerint csütörtökön Brüsszelben tárgyalhat Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azon az uniós csúcstalálkozón, amelyen Orbán Viktor...