0.3 C
Budapest
2023. január. 29. vasárnap

Gyors és pontos diagnózis mobil digitális röntgennel

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 19 115046Ha röntgenvizsgálatnak kell alávetni lovadat, akkor az az elérhető legjobb technológia segítségével történjen, mert így állítható fel a leggyorsabb és legpontosabb diagnózis. Ehhez nyújt segítséget az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. digitális, vezeték nélküli mobil röntgenrendszere.

A Vetz XDR3 direkt digitális vezeték nélküli röntgendetektor – hazánk egyik legkorszerűbb röntgentechnikája működik az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.-nél. Ami a Forma-1-ben a Mercedes, az a digitális röntgentechnikában a Vetz XDR3 készülék: korunk egyik legmodernebb, leginnovatívabb és legszebb (Red Dot Design Prize 2013) direkt digitális röntgenrendszere.

2013 márciusában került beüzemelésre a VetZ GmbH által kifejlesztett rendszer, mely teljes mértékben vezeték nélküli. A központi egység mind a röntgengenerátorral, mind a digitális detektorpanellel vezeték nélkül kommunikál, megkönnyítve, meggyorsítva és egyben biztonságosabbá téve az eszközzel folytatott munkát.

2015 03 19 115145

A kiváló minőségű, karbon- ill. alumíniumvázas, hatalmas érintőképernyővel és Dell gyártmányú célszámítógéppel ellátott készülék a Cuattro cég képalkotó szoftverét futtatja, mely elismerten a világ legjobbja jelenleg. Az elkészült röntgenképek kiváló minősége hatalmas segítséget ad az alapos diagnosztikai munkához, a rendszer képkészítési sebessége (5 másodperc/kép) pedig a szavatossági vizsgálatok lebonyolítását teszi gyorssá és egyszerűen kivitelezhetővé.

A készülék a Ló Tréning- és Rehabilitációs Központ számítógéphálózatához tökéletesen illeszkedik, a képek tárolása cégünk szerverén valamint felhő alapú adattárolóban egyidejűleg történik, a röntgenképek küldése egyszerű, gyors és biztonságos. A technológiát immár másfél éve használjuk teljes megelégedésünkre, ezen idő alatt több ezer röntgenképet készítettünk, kitanultuk a hardver és a szoftver használatának minden csínját-bínját. A szoftver előnye, hogy a szervereken tárolt adatbázisba nemcsak a vizsgáló helyiségekben található munkaállomásokról, hanem távoli hozzáféréssel akár tableten, akár mobiltelefonon bárhonnan bele tudunk tekinteni, képeket tudunk értékelni illetve küldeni.

A direkt digitális röntgentechnika előnye, hogy a képek néhány másodperc múlva már láthatók a monitoron, valamint az alkalmazott szoftver képes arra, hogy egy képen jelenítse meg egyszerre a lágyszövet és a csont röntgenképét is, így elképesztően jó minőségű és nagyon jól értékelhető képet lát szemünk a vizsgált területről. Ha röntgenvizsgálatnak kell alávetni lovadat, keress minket az alábbi elérhetőségeken.

Forrás: lovasok; Kép: lovasok;

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hungarians love online games!

Hungarians fell in love with online games during the Covid period and have been playing games ever since. Casino,...

A nagy pénzrablás: videón, ahogy a budapesti tolvajok tömbökké olvasztották a lopott aranyat – videó

Egykilónyi, 14 millió forint értékű aranygranulátumot dolgoztak fel a tolvajok. Aranytömbökké olvasztották a lopott aranygranulátumot a tolvajok, akikkel szemben...

Elő a szelvényekkel! – mutatjuk a hatos lottó nyerőszámait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 1 (egy) 3 (három) 17 (tizenhét) 26 (huszonhat) 40 (negyven) 45 (negyvenöt) Nyeremények: 6 találatos...

Orbán Viktor bejelentette, mikor tartja évértékelő beszédét – videó

Orbán Viktor február 18-án tartja majd szokásos évértékelő beszédét, amely a miniszterelnök Facebook-oldalán élőben követhető lesz. hirado.hu Videó: Facebook Hirmagazin.eu