28.3 C
Budapest
2023. június. 2. péntek

GYORS ÉS BRAVÚROS FELDERÍTÉS A SZLOVÁK EMBERÖLÉSI ÜGYBEN/RÝCHLE A BRILANTNÉ OBJASNENIE PRÍPADU VRAŽDY SLOVÁKA – képek, videók

Dátum:

Megosztás:

Közös sajtótájékoztatót tartott a szlovák NAKA és a KR NNI a meggyilkolt csicsói vállalkozó ügyében.

/V prípade zavraždeného slovenského podnikateľa poskytli informácie na spoločnej tlačovej konferencii slovenská Národná kriminálna agentúra (NAKA) a maďarská Národná kancelária vyšetrovania Pohotovostnej polície.

YouTube videó

Az emberölésről és a nyomozás részleteiről, valamint a két rendőri szerv hathatós együttműködéséről a rendőrség Teve utcai székházában JUDr. Rudolf Patka ezredes, a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) nyugati részlegének igazgatója, Jeney Áron r. ezredes, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) igazgatója, valamint Hiripi Gábor r. alezredes, a KR NNI Életvédelmi és Célkörözési Főosztály főosztályvezetője adtak tájékoztatást.

További baleseti hírek, bűnügyi hírek, erőszakos bűnesetek, képek, videók, részletek..

YouTube videó

Az üggyel összefüggésben továbbra is keressük a képen látható Sárközi Gergelyt, aki ellen elfogatóparancsot adtunk ki.

 

emberölés

A férfi veszélyes és fegyverrel rendelkezik. Kérjük, aki hollétéről tud, az mielőbb értesítse a rendőrséget, és hívja a 112-es segélyhívót.

YouTube videó

O vražde a o podrobnostiach vyšetrovania, ako aj o efektívnej spolupráci oboch policajných zložiek v sídle polície v Budapešti, poskytli informácie plk. JUDr. Rudolf Patka, riaditeľ odboru Západ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA), plk. Jeney Áron riaditeľ Národnej kancelárie vyšetrovania Pohotovostnej polície (KR NNI) a pplk. Gábor Hiripi, Riaditeľ Divízie ochrany života a cieľového pátrania Pohotovostnej polície Národnej kancelárie vyšetrovania.
V súvislosti s prípadom maďarská polícia pátra po Gergelyovi Sárközim, ktorý je na snímke, na ktorého bol vydaný zatykač. Tento muž je nebezpečný a ozbrojený. V prípade, ak máte informácie o  mieste jeho zdržiavania sa, kontaktujte políciu.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis, Nomzamo Mbatha, Dominic Purcell – A bérgyilkos (Assassin) – (Az utolsó filmek egyike) – videó

Amikor forradalmi, kísérleti emberi dróntechnológia az ellenség kezébe kerül, egy elit C.I.A. csoport vezetőjének és csapatának kell szolgálatba...

Ő az! Fotókon az intézetis kisfiúk megrontója! (18+)

Őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint "intézetis" kisfiúkat csalt az otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal...

The Census Bureau has released the most comprehensive statistics to date on same-sex couples living together in the U.S. (18+)

The Census Bureau has released the most comprehensive statistics to date on same-sex couples living together in the...

Figyelmeztetést adott ki a Google: ne kattints rá, ha ezt látod a leveleid között

Egy újfajta nyereményjáték terjed a népszerű levelezőrendszerben. Amelyre ha valaki rákattint, adatai rossz kézbe kerülhetnek. A népszerű böngésző levelezőprogramját,...