10.5 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Győr Rally Metabond szemmel

Dátum:

Megosztás:

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről

Szerző: Metabond

2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került megrendezésre a WHB Győr Rally, ahol a hazai rallysport legjobbjai vonultak fel.

mgr images 2023 orb gyor sp1 031
mgr images 2023 orb gyor sp1 031

A Metabond Magyarország Kft. kenőanyag-adalékok gyártása és forgalmazása terén hazánkban és a környékbeli országokban is meghatározó piaci pozíciót tölt be.

mgr images 2023 orb gyor tc1 005
mgr images 2023 orb gyor tc1 005

Első, saját fejlesztésű fémfelület-nemesítő termékünk a Metabond ECO 2012-ben jelent meg a piacon, ami azóta is bizonyítja kiemelkedő előnyeit. A Metabond fémfelület- nemesítők és üzemanyag-adalékok jelentősen csökkentik az energiafelhasználást, karbantartást, minimális környezeti terheléssel járnak és a berendezések élettartamának növelésével a fogyasztói társadalom által diktált pazarlást is mérséklik.

mgr images 2023 orb gyor city stage 357
mgr images 2023 orb gyor city stage 357

Cégünk 25 éve aktívan jelen van a rallysportban. Korábban hazai és külföldi rally bajnokságok névadó főtámogatójaként, később inkább versenyzőket támogató márkaként ismerték meg nevünket a rallysport iránt érdeklődők.

mgr images 2023 orb gyor city stage 157a
mgr images 2023 orb gyor city stage 157a

Nagy öröm volt számunkra, mikor megtudtuk a hírt, hogy idén, bő három évtized után, újra Győrben rendezik meg az Országos Rally Bajnokság egyik futamát.  A hazai pálya és a rally iránti szeretetünk egyértelművé tette, hogy szeretnénk újra teljes mellszélességgel támogatni ezt a fantasztikus sportágat, és sok év után újra első osztályú verseny támogatójaként a Győr Rallyt.

eyeh1331
eyeh1331

A rendezvényt megelőző 2-3 hónap komoly egyeztetést igényelt, hiszen egy világszínvonalú esemény lebonyolítása volt a cél, mind a szervezők mind a Metabond Kft. oldaláról is. Cégünk a Győr Rally idejére egy Nemzetközi Importőr Találkozót is szervezett, ahol a Metabond brandért sokat tett hazai és külföldi partnerek vehettek részt. Két napos rendezvényünkön nyolc ország meghívottjai élvezhették a Metabond vendégszeretetét VIP körülmények között. A hétvége legizgalmasabb programja természetesen a belvárosi gyorsasági szakasz volt, amit vendégeink egy különleges helyszínről – kizárólag számukra épített lelátóról – tekinthettek meg, így mondhatni testközelből élhették át a futam legizgalmasabb pillanatait.

img 7156
img 7156

A Metabond Kft. több helyszínen is jelen volt a Győr Rally ideje alatt. Az ETO Park profi infrastruktúrájával, parkolási lehetőségével és adottságaival világszínvonalú helyszínt biztosított a Szervizparknak, ahol a versenyző csapatok mellett a Metabond is megjelent promóciós területével.

 A vasárnapi, belvárosi gyorsasági szakasz ideje alatt pedig az Egyetem térnél találkozhattak jelentős Metabond kitelepüléssel a rallyra kilátogatók. A Metabond Nézői Pont rendkívül népszerűnek bizonyult, amit az oda látogató rally rajongók száma bizonyít a legjobban. Igazán büszkeség és jóérzés töltött el Bennünket, hogy a nyári meleg időjárás ellenére is megtöltötték a látogatók a Metabond molinókkal körbekerített területet.

mgr images 2023 orb gyor tc1 005 1
mgr images 2023 orb gyor tc1 005 1

Az ORB futamok mellett a vasárnapi nap fantasztikus hangulatához jelentősen hozzájárult a Showtime versenyszám, ahol az induló autók vakmerő mutatványaikkal és a rallyban elmaradhatatlan füsttel igazi adrenalin bombát robbantottak a közönségre.

Fantasztikus hangulat uralkodott a városon, szervezőként öröm volt látni vendégeink és a kilátogató nézők csillogó tekintetét.

Ugyan a Metabond színeiben induló Klausz Kristóf – Papp Tamás páros a vasárnapi Rábaringen egy apró hiba miatt feladni kényszerült a versenyt, nagyon szurkoltunk és büszkék vagyunk a fiúk teljesítményére!

A Győr Rallyt Csomós Miklós és Bán Viktor nyerte, de avattunk vasárnap magyar bajnokot is Vincze Ferenc és Percze Nándor személyében.

img 7129 1
img 7129 1

A Győr Rally megszervezésére irányuló támogatásunkat nem csak az idei évre terveztük, szeretnénk a jövőben egyre nagyobb mértékben hozzájárulni a rendezvény sikeres lebonyolításához. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy Győr városában egy ilyen színvonalas sport rendezvénynek lehettünk főtámogatói!

Bízunk benne, hogy a hazai és a nemzetközi piac meghatározó kenőanyag-adalék gyártója- és forgalmazójaként a Metabond Kft. jövőre is jelen lesz a Győr Rally-n!

Köztudottan – a rally világában – a mindenki által ismert márka motorja dobogtatja a város szívét, mi pedig szeretnénk ennek a motornak a megfelelő kenést biztosítani!

Fotók: MGR Images & Hajóka Sportfotó.

www.metabond.hu

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy nagyon megható film a mindennapos küzdeni akarásról és küzdelemről – A boldogság nyomában – videó

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár...

4 millió 699 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,5%

2024 januárjában a 15–74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4...

Van élet 1 millió dollár alatt?

Újraformálódik a startup piac.. A változásra az inkubátoroknak is reagálni kell Az elmúlt évben jelentősen zsugorodott a nemzetközi és a...

Kijevbe utazott Ursula von der Leyen a háború évfordulója alkalmából, már nagyon várja a találkozást a ukrán elnök és az EB elnöke!

Kijevbe utazott az Európai Bizottság elnök. e a háború évfordulója alkalmából. Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen...