19.8 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

Gyönyörű ruhában lesz jelen Novák Katalin a ceremónián

Dátum:

Megosztás:

A közösségi oldalán mutatta meg a magyar köztársasági elnök, hogy milyen ruhában vesz részt III. Károly koronázásán.

A Blikk figyelte Novák Katalin közösségi oldalát és írta meg, hogy „nagyon jó hangulatban érkezett meg Londonba” a magyar államfő, aki megmutatta, milyen előkelő ruhában indul férjével a Buckingham-palotába.

A legfrissebb hírek itt!

„Megérkeztünk Londonba, hogy Magyarországot képviseljük III. Károly király és Kamilla királyné koronázásán. Istvánnal indulunk az első hivatalos programra a Buckingham-palotába, ahol a királyi pár fogadja a meghívott államfőket” – írja Facebook-posztjában.

https://www.facebook.com/novak.katalin.official/posts/792996862187898

A hozzászólók döntő többsége elégedett Novák Katalin ruhájával. Nekünk egyébként a norvég trónörökös feleségének toalettje tetszett eddig a legjobban.

London, 2023. május 5.
Haakon norvég trónörökös és felesége, Mette-Marit hercegné érkezik a III. Károly koronázása alkalmából rendezett fogadásra a londoni Buckingham-palotában 2023. május 5-én. III. Károlyt május 6-án koronázzák meg a londoni Westminster-apátságban.
MTI/AP/PA/Danny Lawson
Haakon norvég trónörökös és felesége, Mette-Marit hercegné érkezik a III. Károly koronázása alkalmából rendezett fogadásra a londoni Buckingham-palotában 2023. május 5-én. III. Károlyt május 6-án koronázzák meg a londoni Westminster-apátságban. MTI/AP/PA/Danny Lawson
Nyitókép: Toby Melville

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...