16 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Gyomorforgató: kétszer is teherbe ejtette 14 éves nevelt lányát a soproni rém .. Megírjuk, mi vár rá a börtönben, valós információk a magyar börtönviszonyokról..(18+)

Dátum:

Megosztás:

Az áldozat ráadásul a pedofil unokahúga is volt.

Vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki kiskorú unokahúgát legalább hatszor megerőszakolta. Kétszer teherbe is ejtette.

A vádirat szerint a férfi, aki többszörös visszaeső, öccse volt feleségével jött össze. Sopronban éltek a nő gyermekével, aki a férfi unokahúga volt.

A 14 éves lány rettegésben élt, 2018-19-ben többször is bezárta, lefogta és megerőszakolta a férfi, a kislány hiába zokogott és ordított.

Kétszer is teherbe ejtette a kislányt, abortuszt kellett végrehajtani rajta,ám csak akkor mert szólni arról, hogy ki rontotta meg, amikor kiderült, a férfinak biztosan újra börtönbe kell vonulnia. Ennek megfelelően a feljelentést is csak akkor tették meg, amikor a férfi bevonult a börtönbe, így amikor letelik a büntetése, az erőszak miatt újra letartóztatásba kerül.

A minősített szexuális erőszak – az erőszakos többszörös visszaesőkénti elkövetés miatt – életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő – közölte az ügyészség.

Az ügyben várhatóan a Győri Törvényszék fog ítéletet hozni.

Rendszeresen erőszakolta nevelt lányát, aki egyben a rokona is volt, a nevelőapa. Ugyanilyen cselekményért volt már elitélve, életfogytig tartó fegyházbüntést is kaphat! Reméljük, kap is! Hirmagazin.eu

*******

Hirmagazin.eu: Vannak a börtönben (Vác, Szeged, Márianosztra, Sándorháza, Sopronkőhida) kannibálok, akik férfit, nőt, hermafroditát, mindegy, mindenkit megerőszakolnak, és esznek is belőle, ha szimpi nekik az illető, nos, nem kívánjuk, de nagyon sanszos, hogy egy életfogytig tartó szabadságvesztés esetén 5 év után a magánzárkából kikerül az elitélt a “közösségbe”. Ott várnak rá ezek a borzalmak, talán most, az ítélet előtt ezt fel sem tudja fogni ezt az aljas, szerencsétlen! Az a rossz hírünk ezzel kapcsolatban, hogy a fegyőrök mindent néznek, de semmit sem látnak! Ebből a belső környezetből adódó bűncselekményeknél, a bírósági eljárásban nincs olyan fegyőr tanú, aki bármit is látott volna!

..De hogyan kerül ki az információ az elitéltről? .. Felmerülhet bennetek ez a kérdés! .. Mert ugye minden hivatalos okmány, hétpecsétes titok (lenne), ha szintén elitéltek nem dolgoznának irodán, bizalmi munkahelyeken! Na, ők mondják el, így minden elitélt tud mindent azokról, akikről tudni kell, és csak a pedofilokról és az erőszakoskodókról, meg a kiskorúak sanyargatóiról, szexuális ragadozóiról kell tudni, a többi bűncselekmény senkit nem érdekel, mert mindenkinek van valami cselekménye.

Az e cikkben, e tárgykörben megfogalmazott állításaink teljesen valósak és csúsztatásmentesek! Mi még azt is tudjuk, hogy melyek azok a hazai büntetés-végrehajtási intézetek a 37 intézetből, ahol a fogházasok, vagy börtönösök egy körleten vannak a fegyházasokkal, csak nem írjuk le, mert nem akarjuk lebuktatni a BV-Intézeteket, mert tulajdonképpen a tisztességes életre mindenkinek megvan a lehetősége, aki viszont bekerül, viselje annak az akár negatív következményeit is! A továbbiakban “no comment”! Hirmagazin.eu

*****

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK! Hirmagazin.eu

Magyarország Ügyészsége, bors

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (3.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Fogamzásgátló tablettákról röviden

A napokban egy kétgyermekes barátnőm hozzám fordult segítségért, mivel ismét szeretne visszatérni a fogamzásgátló szedéséhez. Sok-sok év után bizonytalan...

Elnöki pozíciót dédelget a mélykeresztény Tóth Gabi?

Az Idea Intézet felmérést végzett Tóth Gabiról. A kutatásban lényegében arra voltak kíváncsiak, hogy miért éreznek oly sokan ellenszenved...

71 évesen fürdőruhában pózol Cicciolina – Fotó

Staller Ilona előszeretettel oszt meg pikáns fotókat közösségi oldalán. Nem csoda, hiszen Cicciolina a hetvenen túl is bombasztikus...