3.7 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

Gyilkosság helyszínén aludt Gáspár Győző – videó

Dátum:

Megosztás:

Véres falak, kéthavonta cserélt, vizeletben úszó ágynemű, csúszómászók és ízeltlábúak a szobában – élete leghorrorisztikusabb éjszakáját töltötte a celeb és felesége egy jordániai szálláson.

Hajnali kettőkor kellett bekönyörögnie magát Gáspár Győzőnek és Beának egy szállásra, amiért nem tudtak fizetni, hiszen az Ázsia Expressz versenyzőinél nincs pénz… A szállás vadászat az egyik legnehezebb feladat a játékban egyébként, mivel a hazai hírességeknek a helyieket kell meggyőzniük arról, hogy legalább egy éjszakára fogadják be őket.

Gáspár Győző Gáspár Bea
A kaland folytatódik… De nem úgy, ahogy Győzőék elképzelték  Fotó: Bors

Az ingyen szállásnak általában megvan az ára: általában olyan minőségű (ha lehet egyáltalán ezt a kifejezést itt használni) éjszakai menedéket ajánlanak fel, amit az ember tényleg csak a legszűkösebb időkben fogad el..

Erről Te sem maradhatsz le!

Az Ázsia Expressz szerdai adásában végre a nézők is betekintést nyertek abba, hogy pontosan miről is van szó: a Gáspár házaspárt egy Amman külvárosában élő panziótulajdonos fogadta be. Bár a helyi férfi nagyon udvarias és kedves volt, amit Győzikéék kaptak, arra egész életükben emlékezni fognak.

Győző
A szállás ingyen volt, első ránézésre pedig elfogadható 

Íjjjajjj, tiszta húgy az ágy Bea! 

– mondta a műsorban Győzike a szobába érkezésük után egy perccel, amikor felhajtotta a takarót az ágyon – Nézd már Bea, ez be van pisilve!

– Na jól van, ezt ingyen kaptuk – válaszolta Bea asszony, aki felsikított, amikor azt látta, hogy Győző lehajol az ágyon, hogy megszagolja a gyanús foltot.

Gáspár Győzp,Jordánia,gyilkosság
Győzike azonnal kiszúrta a vizeletfoltot a lepedőn 

– Idióta! – kiabálja a férjének Bea, de Győző ezen is csak nevetett… Olyan fáradt volt ugyanis fizikailag és mentálisan is, hogy már csak nevetni tudott.

– Hát, hogy milyen éjszaka vár ránk, mivel fáradt vagyok, már tök mindegy. Csak aludjak valamennyit – mondta a kamerába elcsigázottan Gáspár Bea.

Ami az adásból kimaradt

A házaspár már Magyarországon van, telefonon kerestük meg Győzőt, hogy meséljen bővebben erről az ominózus éjszakáról. A celeb szívesen megosztotta velünk a tapasztalatait, amit azonban mondott, arra nem lehettünk felkészülve:

Erről Te sem maradhatsz le!

– Az csak egy kis részlet, amit a kamera látott – kezdte Győzike – Mi Beával, Mo és Fanni, négyen aludtunk abban a hotelben két egymás melletti szobában… Ha hotelnek lehet nevezni…. Az ágyunk úszott a húgyban, még friss volt, fel sem száradt. Mo-ék szobájának a falán vérfoltok voltak! Megkérdeztük a helyi embert, hogy mi az a folt, mire azt mondta, hogy ne törődjünk vele, itt volt egy gyilkosság, itt halt meg ebben a szobában egy ember, de már elvitték, nincs semmi baj. A földbe gyökerezett a lábunk – mondta Győző, majd így folytatta:

Gáspár Győzp,Jordánia,gyilkosság
Vérfoltok a falon 

– Nem volt hova mennünk, hajnali két órakor már hol keressünk másik szállást? Én egész éjszaka nem aludtam! Féltettem Beát és Fanniékat is, és esküszöm éreztem a szellemet a szobában! Rettegtem, életem legborzasztóbb éjszakája volt.

Győző azt is elmesélte, hogy mit beszélgettek reggel a tulajdonossal.

A fickó elmondta, hogy náluk az a szokás, hogy kéthavonta cserélnek ágyneműt!

– mondta undorodva a híresség, majd hozzátette: – A WC-re úgy lehetett csak kimenni, hogy attól féltél, hogy a cipődet megrágja valami állat. Olyan sok állat volt a hotelben, mint egy állatkertben! Volt csúszómászó, ízeltlábúak….minden. Rettenetes élmény volt!

bors

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Két miskolci rendőrt vert meg egy szlovák férfi: egyiküket páros lábbal rúgta fejbe

Egy szlovák férfi Miskolcon vert meg két rendőrt, akik egyikét páros lábbal rúgta fejbe. Szombat éjjel történt a bűncselekmény,...

Többszörösen törvényt sértett az a horgász, aki egy anyapontyot 300 ezer Ft-ért kínált eladásra!

A Nébih keddi közleménye kiemeli: a halat 300 ezer forintért kínálta feketén eladásra egy tiszanánai horgász, a tetemes...

Szőrnyű baleset Szabadegyházánál.., az idős sofőr a helyszínen elhunyt..

Borzalmas fotókon, ahogy átszúrta a kocsit a nyitott sorompó, esélye sem volt az idős sofőrnek Halálos kimenetelű közúti közlekedési...

Kitört a cukorhiány: Budapesten és vidéken is érdemes korán kelni, ha még vásárolnál

A budapesti és a vidéki üzleteket járva is az látszik, hogy lassan hiánycikknek számít a hatósági áras kristálycukor,...