25.2 C
Budapest
2022. május. 16. hétfő

Gyilkos verseny, már öt halott dögcédulás – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

To­vább szedi ál­do­za­tait a világ leg­bor­zasz­tóbb mo­tor­ver­se­nye. A Man TT-re vég­ren­de­let nél­kül be sem ne­vez­hetsz.

100 év alatt 260 áldozat, ez a Man TT motorverseny tragikus mérlege.Az Ír-tengeren található szigeten évről évre száguldoznak a legbátrabbak, idén sajnos már öten meghaltak. Most egy korábbi győztes, az 58 éves Ian Bell halt bele az oldalkocsis motorjával elszenvedett balesetbe, míg a 32 éves Andrew Soar a normál futamon veszítette életét.

Gyilkos verseny, már öt halott dögcédulás - VIDEÓ
Ian Bellt és Andrew Soart gyászolja a mezőny (Fotó: Twitter)

A viadalon a motorosok 200 kilométeres tempóban száguldoznak kőfalak, szakadékok mellett. A versenyről mindent elárul, hogy mindenkinek végrendelet kell írnia, s a versenyzők a beazonosításhoz szükséges dögcédulával a nyakukban állnak rajthoz.

Gyilkos verseny, már öt halott dögcédulás - VIDEÓ 1
Tisztában vannak a veszéllyel (Fotó: Twitter)

A viadal állandó résztvevője volt a tavaly otthonában elhunyt Bitter Sándor.

Az alábbi videóból pontosan látható, mi vár a nevezőkre a Man-szigeten.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Tragédia: durrdefektet kapott és felborult egy tűzoltóautó Borsodban

Annyira siethettek egy tűzesethez a kazincbarcikai tűzoltók, hogy a konvoj lajtoskocsija durrdefektet kapott és felborult. Személyi sérülés nem...

Észak-Korea – Kim DzsungUn: Nem koronavírus, hanem egy országon átviharzó lázas megbetegedés az, amiben benne vagyunk – A helyi állami sajtó szerint lázas betegekből...

Világsajtó - Letarolja Észak-Koreát a koronavírus: teszt és vakcina nélkül küzdenek a humanitárius katasztrófa ellen Sokáig tagadta Észak-Korea diktátora,...

Az orosz oligarchák paradicsomában van villája Zelenszkijnek, amelyet fedőcégeken keresztül birtokol – Szólj hozzá!

A több mint 400 négyzetméteres villa mindössze 400 méterre fekszik a tengerparttól. Volodimir Zelenszkij vagyonát egyes források egymilliárd dollárra...