18.6 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Gyilkolják az orosz milliárdosokat, rövid időn belül ugyanazzal a módszerrel öltek meg két ismert üzletembert..

Dátum:

Megosztás:

Két orosz üzletembert is holtan találtak az elmúlt napokban, akiknek a családtagjait is kivégezték, és úgy állították be a körülményeket, hogy el lehessen hinni, öngyilkosságot követtek el az üzletemberek, illetve ők maguk végezték ki saját családtagjaikat.

Nem megerősített sajtóhírek szerint az USA-ban alakult a CIA egykori legkiválóbb ügynökeiből egy un. “Operational settlement team”, amely csoportnak az a feladata, hogy a világon a szankcionált üzletembereket eltegye láb alól úgy, hogy szemtanú se maradjon.

Az elmúlt napokban a a Gazprombank egykori alelnökét, Vladiszlav Avaevet, feleségét és lányát találták holtan. Mindhármójukat fejbelőtték Moszkvában, saját otthonukban. A gyilkosok úgy állították be az esetet, hogy azt lehessen hinni, Avaev lelőtte feleségét és lányát majd öngyilkos lett.

Erről a Pravda számolt be.

Egy nappal ez után a második legnagyobb orosz gáztermelő, a Novatek egykori főkönyvelőjét – aki a cég igazgatótanácsának is tagja volt több évig – és családját holtan találták Spanyolországban. Az egyébként Franciaországban élő Szergej Protoszenja feleségével és lányával húsvétra utazott a Barcelona közelében található Lloret de Marba. (Biztos nem azért utaztak oda, hogy öngyilkosok legyenek! .. szerk..).

A milliárdos üzletember kibérelt a vakáció idejére egy villát, feleségét és lányát ebben a villában halálra szurkálták, míg a milliárdost a kertben felakasztották.

A közelében kést és baltát találtak a spanyol nyomozók, amiből ők azt a következtetést vonták le, hogy az orosz milliárdos agyonszurkálta feleségét és lányát, majd felakasztotta magát.

Utóbbi hírt a Radio Free Europe újság adta közre.

Elképesztő, hogy ilyen brutális gyilkosságok tekintetében ilyen hülyeségek is napvilágot láthatnak.

Mindkét esetben a milliárdos üzletemberek gázzal foglalkozó nagyvállalatokban voltak érdekeltek, és a családtagjaik is e gazdasági területen lévő nagyvállalatokban töltöttek be fontos pozíciót.

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Itt vannak Bódi Sylvi meztelen képei – fotók (18+)

Bódi Sylvi 2002-ben, majd nyolc éve, 2014 októberében állt a Playboy kamerái elé. Mutatjuk a fotóit - írja az...

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe – két magyarázat lehet

Az Északi Áramlat 2 vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője tájékoztatott. Ulrich Lissek azt mondta, hogy erre két lehetséges magyarázat van:...

Elindult a népszámlálás, a kérdőív valósághű kitöltése mindenki számára kötelező, de nyerhetsz is vele!

Október 1–16. között online kérdezik meg az embereket. Október 17-től számlálóbiztosok keresik fel azokat, akik 16-ig nem adtak...

Kiderült: Varga Irén az egyik legdrágább előadó Magyarországon!

A Ripost régóta próbálja kideríteni, hogy mennyiért is vállal egy-egy haknit Varga Irén. Most elkapott a lap egy hivatalos...