Hirmagazin.eu
Főoldal » Gyerekjátékok helyett gyilkoló rakéta? Videó+képgaléria 18+
Tudástár - minden érdekesség

Gyerekjátékok helyett gyilkoló rakéta? Videó+képgaléria 18+

Nem játékokkal ismertetik a babát, hanem egy gigantikus fegyverrel. Milyen a lelki világa azoknak akik ezt adják a gyerek kezébe?

gyerekjáték helyett rakéta

A terrorista szervezet által uralt területen  levágott fejjel tanítják a csecsemőt focizni. Pózolj gépfegyverrel képeket készítenek fiatalokkal.

Az Iszlám Állam fiatalok, gyerekek ezreit sorozza be.

A terrorszervezet nem rejti véka alá, hogy gyermekeket soroz be és használ fel a fegyveres akcióikban. Láthatunk már elrabolt kurd gyermekeket, akiket bombákkal szereltek fel és küldtek vissza családjukhoz, majd távirányítással felrobbantották a szerencsétleneket.  De most gyermekhadsereg felállítását szervezi az Iszlám Állam.

Árván maradt vagy elrabolt gyerekek ezreit viszik el a számukra létrehozott kiképzőtáborokba.  Gyakran keresztény és jazidi fiúkat és lányokat ejtenek fogjul, akik agymosáson mennek keresztül, majd megtanítják őket a különböző fegyverek használatára.

A terrorszervezet újságában a Dabek hetilapban, ami a szíriai Rakka városban jelenik meg rendszeresen írnak és büszkélkednek a táborban kiképzett gyereket dzsihadista tetteiről.

A gyerekeket lelkileg és fizikailag is bántalmazzák, hogy egy gyilkológépet neveljenek belőlük. A táborban a terrorszervezet által értelmezett iszlamista vahabita vallási oktatáson kívül, a gyermekeket külön. megtanítják például a fejlevágásra.

Képgaléria

[espro-slider id=65014]

 

Forrás: Orientalista /facebook

Hasonló hírek

Átjáró nyílt egy párhuzamos világra? Bizarr felhő jelent meg a hadronütköztető felett! – VIDEÓ

Mazsi

Ez lehet a Bermuda-háromszög titka! Új kutatási eredmények!

Mazsi

Műtét külföldön: ki és hogyan fizet? (Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....