17.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

Gyerekjátékok helyett gyilkoló rakéta? Videó+képgaléria 18+

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nem játékokkal ismertetik a babát, hanem egy gigantikus fegyverrel. Milyen a lelki világa azoknak akik ezt adják a gyerek kezébe?

gyerekjáték helyett rakéta

A terrorista szervezet által uralt területen  levágott fejjel tanítják a csecsemőt focizni. Pózolj gépfegyverrel képeket készítenek fiatalokkal.

Az Iszlám Állam fiatalok, gyerekek ezreit sorozza be.

A terrorszervezet nem rejti véka alá, hogy gyermekeket soroz be és használ fel a fegyveres akcióikban. Láthatunk már elrabolt kurd gyermekeket, akiket bombákkal szereltek fel és küldtek vissza családjukhoz, majd távirányítással felrobbantották a szerencsétleneket.  De most gyermekhadsereg felállítását szervezi az Iszlám Állam.

Árván maradt vagy elrabolt gyerekek ezreit viszik el a számukra létrehozott kiképzőtáborokba.  Gyakran keresztény és jazidi fiúkat és lányokat ejtenek fogjul, akik agymosáson mennek keresztül, majd megtanítják őket a különböző fegyverek használatára.

A terrorszervezet újságában a Dabek hetilapban, ami a szíriai Rakka városban jelenik meg rendszeresen írnak és büszkélkednek a táborban kiképzett gyereket dzsihadista tetteiről.

A gyerekeket lelkileg és fizikailag is bántalmazzák, hogy egy gyilkológépet neveljenek belőlük. A táborban a terrorszervezet által értelmezett iszlamista vahabita vallási oktatáson kívül, a gyermekeket külön. megtanítják például a fejlevágásra.

Képgaléria

[espro-slider id=65014]

 

Forrás: Orientalista /facebook

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

3 érv, hogy miért a faktoringot érdemes választanod vállalkozóként

2022-ben talán minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozóként alternatív pénzügyi megoldásokat is eszköztárunkba emeljünk. A vállalkozói hitelek egyre drágábbak, és...

Rendkívüli bejelentés: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – videó

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/505480614638923 Facebook Hirmagazin.eu

Kidobták a szülei, ezért akart öngyilkos lenni a fiú Margit-hídon

Fináncz Dominik szerda délután munka után sétált hazafelé, amikor meglátta a Margit híd korlátjába kapaszkodó fiatalt. Zsigereiben érezte, hogy...

Kevesebb és drágább lesz idén a hazai görögdinnye: akár 40 százalékkal is többet fizethetünk érte, mint tavaly

Az importverseny viszont idén várhatóan valamivel kevésbé szorítja majd a hazai dinnyetermelőket, hiszen az extrém magas üzemanyagárak miatt...