5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeÉletmódÉletmód hírekGyász: váratlanul elhunyt a közkedvelt polgármester, Tisza Sándor.. Isten nyugosztalja!

Gyász: váratlanul elhunyt a közkedvelt polgármester, Tisza Sándor.. Isten nyugosztalja!

A városban szinte mindenki szerette!

Tisza Sándor 56 évesen, váratlanul hunyt el május 2-án, a polgármester csaknem 22 évig vezette Vaja városát- írja a Szabolcsihír.

Tisza Sándor 1998-ban lett a négyezer főt számláló település polgármestere, a lakosok azóta minden évben újraválasztották. Azt mondják róla,sosem érdekelte, hogy hivatali időben, fogadóóráján, vagy azon túl keresik-e meg problémájukkal a vajaiak.

A polgármester munkája során elért sikerei közül a legbüszkébb arra volt, hogy a mezővárosi rangú Vaja 2009. augusztus elején ismét városi címet kapott. Emellett a Vay-kastéllyal szemben lévő művelődési házat is az ő pogármestersége alatt újították fel.

Tisza Sándor tavaly elhunyt felesége is oszlopos tagja volt a város közösségének, ugyanis Ibolya volt az idősek klubjának mindenki által szeretett vezetője. Házasságukból két gyermekük, egy lányuk és egy fiuk született.

blikkruzs, Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem