21.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Gyarmati: bármikor lecsaphatnak a terroristák

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: M1

Fel kell készülni arra is hogyha történik valami, akkor nemcsak 2 hétig kell fokozott készültséget fenntartani, hanem folyamatosan – mondta a szakértő az M1-en.

 

Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő
Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő

Legalább huszonegy halálos áldozata van a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren és a városközpontban történt robbantásoknak. A támadásoknak két magyar sérültje is van.

A brüsszeli robbantások rávilágítanak arra, hogy állandó veszélyeztetettség van és ezt el kell fogadni, erre fel kell készülni– ezt mondta Gyarmati István, biztonságpolitikai szakértő az M1-nek nyilatkozva.
A szakértő szerint azt a hozzáállást kell átvenni, hogy bárhol, bármikor lecsaphatnak a terroristák. Arra is fel kell készülni, hogyha történik valami, akkor nemcsak 2 hétig kell fokozott készültséget fenntartani, hanem folyamatosan.

A szakértő szerint a Csalagút is veszélyeztetett, így valószínűleg megerősítették az alagút védelmét is, sőt ilyenkor minden szóba jöhető veszélyeztetett pontot megerősítenek, különösen azokat a helyeket, ahol nagy visszhangja, sok halottja lehet egy támadásnak

(Ha felvilágosításra van szüksége, hívja a Brüsszeli Konzuli Hivatalt a +32-23-48-18-11-es telefonszámon.)

 

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Újra bálna tűnt fel a Szajnában – képek

Nagy méretű bálna tűnt fel a Szajnában, egy hónappal azután, hogy egy másik tengeri emlős, egy kardszárnyú delfin...

Észak-Korea vezetése hajmeresztő bejelentéssel állt elő

A szakértők értetlenül állnak az északi, a koronavírus érkezésével kapcsolatos álláspont előtt. Észak-Korea lakosságát eközben arra figyelmeztette az...

A magyar katona nem társadalmi termék, hanem védelmező. A magyar hadsereg nem költségvetési kérdés, hanem a nemzeti megmaradás őre.

Amióta az eszemet tudom, mindig a hadsereg jelentette a rend végső bizonyosságát. Amikor hazánk határvidékén dörögtek a fegyverek,...

100 hektáron lángol egy fenyőerdő a Bükkben

Mintegy száz hektáron ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy...
facebook