1 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Golyót röpítettek az NBA-sztárba, vitték az arany fogdíszét is

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A fegy­ve­res rab­lók egy sztrip­tíz­bár előtt tá­mad­tak a New York Knicks ko­sa­ra­sára. Vi­szony­lag könnyen meg­úszta, már a vissza­té­ré­sé­ről be­szél.

Túl van a nehezén Cleanthony Early, akit fegyveres rablóbanda lőtt le egy queensi sztriptízklub előtt. A New York Knicks kosarasa a barátnőjével együtt, taxival indult haza hajnali fél öt körül egy cimborája születésnapi bulijáról, amikor két autóból hat férfi támadt rájuk.

Elvették minden pénzüket és értéktárgyukat – a sportoló vastag aranyláncait, sőt még a fogára húzott arany koronát is –, és a térdébe lőttek.

Golyót röpítettek az NBA-sztárba, vitték az arany fogdíszét is 1

Az első kórházi kezelés után a 24 éves NBA-sztár megkönnyebbülve nyugtatta meg az érte aggódókat.

Most már rendben leszek. Sokkal rosszabbul is járhattam volna, hálás vagyok, hogy ennyivel megúsztam

– mondta Cleanthony Early, aki megúszta az operációt is: a golyó szerencséjére nem roncsolt semmit, és benne sem maradt a testében.

Szörnyű élmény volt, fel kell dolgoznom, de a nagyobb bajt elkerültem. Isten útjai kifürkészhetetlenek, és ez csak egy kis hátralépés volt a nagy előrelépés előtt.

A seb és a fertőzésveszély miatt egyelőre kórházban kell maradnia, ahol meglátogatta a Knicks sztárja, Carmelo Anthony is. Ő felemelte a szavát azért, hogy vizsgálják felül a fegyvertartás szabályait.

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...