0.4 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Goldie Hawn és Kurt Russell 39 éves kapcsolatukat ünnepelték, ám még most sem akarnak összeházasodni.. – videók (Szombat van, .. pihenj picit, .. nézd meg ezeket a videó-bejátszásokat! Nagyon jóóóók!)

Dátum:

Megosztás:

Goldie Hawn és Kurt Russell 39 éves együttlétüket ünnepelték idén Valentin-napkor – megosztottak egy közös képet, hogy megmutassák, az igaz szerelem nem halványul el az idő múlásával

A Valentin-nap sokak számára különleges ünnep, de Kurt Russell és Goldie Hawn számára még többet jelent. 1983-ban ezen a napon lettek egy pár, vagyis immár 39 éve vannak egymás mellett!

Először a Második műszak (Swing Shift) című film forgatásán kezdett szikrázni közöttük a levegő, és azóta is együtt vannak.

Erről Te sem maradhatsz le!

Hawn nemrég az Instagramon osztott meg egy kedves közös képet a következő üzenettel:

„A szerelem sok-sok pompás dolog. Boldog évfordulót, szerelmem!”

A 76 éves Hawn és a 70 éves Russell 2020-ban a People magazinnak is beszélt a kapcsolatról, és hangsúlyozták, hogy nincs különösebb titka tartós szerelmüknek. „Egyszerűen csak akarnotok kell, hogy együtt legyetek” – mondta Hawn. „Nem hiszem, hogy van bármilyen más módja is.”

Annak ellenére, hogy már majdnem 4 évtizede együtt vannak, nem érzik szükségét, hogy törvényessé tegyék a kapcsolatukat. „Az olyan emberek számára, mint mi, a házassági anyakönyvi kivonat nem adna semmi olyasmit, amink egyébként ne lenne meg. Nem is tudom. 40 év sem volt elég ahhoz, hogy végre azt mondjuk: nos, talán” – magyarázta Russell.

Erről Te sem maradhatsz le!

Videóelőzetes a Vasmacska kölykei című filmből (A cikk végén a teljes film!)

„A gyerekeink megházasodtak” – mondta Hawn. „Úgy értem, nem történt az, hogy miattunk ne házasodjanak meg. Oliver nagyon boldog házasságban él és Wyatt is nagyon boldog házasságban él. Katie is férjhez ment egyszer, de nem működött, és most egy csodálatos férfival van, és nem tudom, férjhez megy-e még egyszer. A lényeg az, hogy mindannyian kipróbáltuk a házasságot, és a házasság néha nem működik.”

„De ez rendben van. Ez az egész nem a házasságról szól”

– folytatta Hawn. „Ez az emberekről és a kapcsolatokról szól, és arról, hogy együtt akarjanak maradni. És ez nagyon fontos, mert ha akarod, megkaphatod. Fel kell adnod dolgokat, de az együttlét öröme és izgalma, az, hogy éjszaka megérintheted valakinek a lábujjait, igazán jó érzés.”

Ami Hawn élete szerelméről alkotott első benyomását illeti, a színésznő azt mondta a People magazinnak:

„Annyira jóképű volt, de nem volt benne semmi színlelés. Azonnal tudtam, hogy nem nőcsábász.”

Amikor Hawn és Russel először találkozott, a színésznő már kétgyermekes édesanya volt – Kate és Oliver Hudson a második házasságából születtek – és azt mondja, akkor szeretett bele igazán Russellbe, amikor látta, hogy milyen szeretettel fordult a gyerekeihez.

„Ami igazán megfogott, az az volt, amikor megfigyeltem, milyen volt a gyerekeimmel, amikor bejöttek a forgatásra. Csodálatos volt velük. Olyan természetes volt”

– mondta Hawn.

Erről Te sem maradhatsz le!

A színésznő ugyanakkor hozzátette, hogy az évek során megtanulta a tartós kapcsolatok titkát:

„Szeretet, hála, együttérzés, mert néha minden férfi vagy minden nő megőrjíti a partnerét. Család. Szórakozás. Nevetés. Szeretkezés. Ha nem ápolod mindezeket a dolgokat, akkor vége van a kapcsolatnak.”

Erről Te sem maradhatsz le!

Ugyanakkor a monogámiával kapcsolatban is adott néhány tanácsot.

„A monogámia nagyon kemény dolog. Életed fénykorában vagy, vonzódsz más emberekhez, még az is megtörténhet, hogy fantáziálsz róluk.

Erről Te sem maradhatsz le!

Ez kockázatos lehet, ha nem vagy tudatában annak, hogy ezzel tönkretehetsz egy igazán jó dolgot” – mondta a színésznő.

twice

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...