27.9 C
Budapest
2023. szeptember. 27. szerda

Gergely Róbert drámai vallomása: „Sokszor figyelmeztetett a testem”

Dátum:

Megosztás:

A szingli színész egészségügyi problémái miatt már érzi a korát, a színpadon azonban továbbra is ő a nők bálványa.

A színész veterán már túl van a hatvanon. A borsnak adott interjújában többek között azt is elmondta, hogy jelenleg már „minden baja van”. Eljött az az idő, hogy amikor reggelente felkel, össze kell raknia magát csontról csontra.

Nemrég megoperálták a kezét, de ha ez nem lenne elég nyakgerinc-zsibbadással is kezelik. Rendszeresen kell járnia fizioterápiás kezelésre és gyógytornára, ennek köszönhetően bírja végig csinálni a három órás előadásokat.

Bár a teste öregszik, Robi fejben még mindig fiatalnak érzi magát.

„Mindig is egy örökmozgó ember voltam, aki túlpörgeti magát, aminek a fele is elég lenne. Sokszor figyelmeztetett a testem, hogy jobban kell figyelnem magamra. Mielőtt színpadra megyek, már bemelegítek előtte biztos, ami biztos.”

Országszerte nagy sikerrel lép fel a Gergely Theáter produkcióval, ahol még mindig a nők álmát alakítja. Nem érzi, hogy a kora miatt hiteltelenné válna az alakítása és örül neki, hogy rajongói a mai napig látják benne a hős szerelmes férfit. Erről pedig meg van a maga elmélete:

Manapság azt vettem észre, hogy míg az én férfitudatom nem változott, addig a világ egy furcsa irányba indult el. A nők macsósabbak lettek, a férfiak nőiesebbek. A rajongóim egy része velem öregedett, de azt vettem észre, hogy a fiatalabb hölgyek jelentős részének is megnyerő egy ilyen úriember, mint én vagyok.

Gergely Róbert mindig is úgy élt a köztudatban, hogy tucatnyi szeretője volt. Ezt a képet szándékosan teremtette magáról a színpadon, a való életben azonban túl van egy váláson és a finom érdeklődéseken kívül nem tépik nála a sorszámokat a hölgyek.

„Ez olyan, mint amikor a mesében a királyt az udvartartása teszi királlyá. Az én „udvartartásom” pedig szép férfiakból és nőkből állt.”

Forrás: Blikk.hu /(Bors)

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 4

Térjünk picit vissza a tehenekhez! A metán – laborban kísérleti leg igazolható, az szénmonoxidból és vízből jön létre, és...

NAPÚT – 7: AZ Utolsó vacsora szereplői – Jakab

Jobbról balra haladva az ötödik apostol az idősebb Jakab. Jakab robbanékony természetű volt. Szent Lukácstól tudjuk a következő esetet,...

Felháborítóan kicsi a Hableány-ítélet! – Az ügyészség részletesen elmagyarázza, miért kell nagyobb büntetés (2 db vonatkozó hanganyag a cikkben)

Fellebbezett az ügyészség a Viking Sigyn szállodahajó kapitányát érintő elsőfokú bírósági ítélet ellen a Hableány-perben. Az ügyészség szerint...

Fogyhatunk-e az éjszaka folyamán?

A globális elhízási járvány erőfeszítésre sarkallta a világot, hogy hatékony és elérhető fogyási stratégiákat találjon. Ennek következményeként új étrendi...