6.7 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

George Clooney egész jó fej

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hellomagazine.com

A földgolyó egyik legismertebb személyét köszöntötték Edinburgh-ban egy szociális munkát végző kávézóban. Mindenki odáig volt Clooneytól.

A változás, ami George Clooney személyiségében érhető tetten, lássuk be egyre szimpatikusabbá teszi a főként sármjából profitáló hollywoodi nagyágyút. Elképzelhető. hogy feleségével, Amallal való találkozása varázsolta elő a jobbik énjét, de az is lehet, hogy George mindig is ilyen volt, csak a megfelelő pillanatra várt, hogy villantson.

Nos, a villantás most kivételesen jól sikerült: a sztár Skócia fővárosában, Edinburgh-ban járt, ott pedig egy kis kávézó, nevezetesen a Social Bite meghívásának tett eleget. Az intézményről annyit kell tudni, hogy az üzemeltetésből befolyó teljes összeget a hajléktalanok ellátására fordítják, négy alkalmazottjuk egyike pedig hosszú évekig élt az utcán.

George Clooney egész jó fej

George Clooney és a Social Bite legénysége. (Fotó: Photoshot (UPPA)

Clooney most azért tett látogatási gesztust, hogy megmutassa, milyen fontos szerepet is tölthet be egy ilyen szociális vállalkozás, hogy milyen fontos szerepe van napjainkban a segítségnyújtásnak. Mint mondta, már alig várta, hogy közelebbről is megismerkedjen az alkalmazottakkal és minél többet megtudjon a kávézó működéséről. Clooneyt a kávézó előtt összegyűlt jelentős tömeg éltette, de most kivételesen nem a szokásos, vörös szőnyeges sikítozó rajongók, hanem mindazok, akik számára szimpatikus volt a sztár gesztusa.

A filmszínész egyébként aznap még együtt vacsorázott egy skót rajongójával, aki mellesleg soroláson nyert egy vacsora lehetőséget a Föld nevű bolygó egyik legismertebb és legsármosabb, mostantól pedig egész jó fej fazonjával.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Elon Musk kitálalt a Twitter belső titkairól: így zsonglőrködött a politikai pártok között a korábbi vezetés

A Twitterhez az előző vezetés idején mindkét politikai oldal rendelkezett eléréssel, de vállalat alkalmazottai túlnyomóan az egyik oldalhoz...

A Doktor, a Gyűjtő, a Tál és az Álarcos – Íme, a Schadl-ügy lehallgatási anyaga: a lehallgatók vagy viccesek, vagy éhesek voltak, amikor a...

Büntető ügyek befolyásolására kért több tízmillió forintokról, de százról is szó esik azokban a beszélgetésekben, amelyeket a szakszolgálat...

Az oroszok üzentek: még soha nem volt ennyire közel az atomháború – videók

Az orosz védelmi miniszter bejelentette, hogy jövőre jelentősen növelik a katonai kiadásokat, felpörgetik a hadiipart és különös figyelmet...

Félelmetes ragadozó piráját találtak a Sebes-Körösben – videó (látványetetés)

Az elpusztult példányra Nagyváradon bukkantak. lpusztult vöröshasú piráját (Pygocentrus nattereri) találtak Nagyváradon a Sebes-Körösben – közölte pénteken az Ebihoreanul.ro bihari...